2777
2789
عنوان

اونایی که استرس رانندگی دارن

434 بازدید | 23 پست

بچه ها من حدودا یکسال هست رانندگی میکنم تا حالا تو سربالایی تو ترافیک قرار نگرفتم و همیشهم میترسیدم یه وقت تو چنین شرایطی قرار بگیرم!!!!دیروز رفتم پارکینگ مرکز خرید پارک کردم واسه برگشتن وقتی ترافیک خروجی دیدم استرس گرفتم اخه خیلی خیلی شیبش زیاد بود !!سه مرتبه توشیب سربالایی مجبور به توقف شدم توو خداروشکر مشکلی پیش نیومد!! از دیروز حس اعتماد بنفسم بالا رفته خاستم حال خوبم رو به شما منتقل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم برات 

خوبه ک از پسش بر اومدی با وجود استرس 

رانندگی چیزی نیس این استرس واقعا همه چیو سخت میکنه

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
وای اره منم خیلی استرس داشتم 😍

عزیزم واسه سربالایی و سرازیری چجوری ماشین رو کنترل میکنی؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد