رستاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 104 عنوان خدالعنت کنه همچین صاحب کارایی رو خداازشون نگذره😔 299 بازدید | 19 پست قبل ازاون خدا شوهربی عرضه منم لعنت کنه که عرضه نداره پولشو بگیره ما ماهی ۵تومن حقوق شوهرمه بابدختی خودمونو تاسرماه میرسوندیم باکرایه خونه و قسط خداروشکر بچه ندارم الان ۴روز از تاریخ حقوقمون گذشته صاحب کاره پول نمیده هی امروز صب فردا خدالعنتش کنه وضعش توپه نمیدونم چ مرگشه خدا به سرشاهده دیگه نون خالی هم نداریم ک بخوریم خسته شدم خدایا😭😭 1401/12/06 | 14:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات__شیرین عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 329 خدا کمکتون کنه درست میشه قصه نخور🥺❤️🩹 باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣 کسیکهدوستتدارهیهاسمیبراتمیسازهکههیچکسیبااوناسمصداتنکرده🧸
مثل_آفتاب عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3045 خدا بزرگه درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
نازنیننتونم عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 293 هرروز هم همه چی داره گرون تر میشهاخه تا کی وضعیت هممون داره هروز بدتر و بدتر میشه واقعا تا کجا میخواد این اوضاغ پیش بره به امید آزادی تمام زندانیان بی گناه در بند🕊
سیدجوون عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 12721 نمیشه همسرت شغلش رو عوض کنه ؟خیلی حقوقش کمه با موتور پیک هم باشه باید بیشتر بگیره
انی عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 14092 ما هم از یکی طلبکاریم یک ونیم طرف شاسی بلند سواره زورش میاد پول مارو بده قرار بود اخه این واسه تو پوله لعنتی سر برج قرار بود بزنه هنوز خبری نیست حالا من باید یه عینک برای چشم پسرم بخرم فقط عدسیش ۲۶تومنه پول ندارم این یک و نیم ما رو نمیده
۱۱۲۲۳۳۴۴۵۵۶۶۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 3036 ایشالا همین امروز شوهرت با پول برمیگرده خونه.اگه میتونی شما خودتم برو سرکار.و خواهش میکنم ازت بچه دار نشو.ما که بچه داریم میدونیم هزینه هاش چقدر سرسام آوره.
رستاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 104 نمیشه همسرت شغلش رو عوض کنه ؟خیلی حقوقش کمه با موتور پیک هم باشه باید بیشتر بگیره متاسفانه پیک موتوریه تواین شهد کوچیک خیلی هم زیاده مثلاحقوقش تازه نهارش هم نمیدن
رستاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 104 ایشالا همین امروز شوهرت با پول برمیگرده خونه.اگه میتونی شما خودتم برو سرکار.و خواهش میکنم ازت بچه دا ... خداازدهنت بشنوه بخدا روزو شب وحشت بچه دارشدن دارم پریودم ک تاخیرمیشه دیگه فقط غصم شروع میشه
رستاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 104 ۵تومن کجا کار میکنه کارش چیه پیک موتوری بیرون بر نهارش هم نمیدن بخدا گشنه میمونه تا۴ بیادخونه
رستاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 104 چرا سرایداری نمیرین بهتر نیس عزیزم توشهرما ازاین شغلا گیرنمیاد ساختمونا خودشون اشناهای خودشونو گذاشتن سرایدار همچی پارتی بازیه
sodsbeh عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 233 عزیزم توشهرما ازاین شغلا گیرنمیاد ساختمونا خودشون اشناهای خودشونو گذاشتن سرایدار همچی پارتی بازیه کدوم شهری بعد تو چه کاری وارده