2777
2789

قبل ازاون خدا شوهربی عرضه منم لعنت کنه که عرضه نداره پولشو بگیره ما ماهی ۵تومن حقوق شوهرمه بابدختی خودمونو تاسرماه میرسوندیم باکرایه خونه و قسط خداروشکر بچه ندارم الان ۴روز از تاریخ حقوقمون گذشته صاحب کاره پول نمیده هی امروز صب فردا خدالعنتش کنه وضعش توپه نمیدونم چ مرگشه خدا به سرشاهده دیگه نون خالی هم نداریم ک بخوریم خسته شدم خدایا😭😭

خدا کمکتون کنه درست میشه قصه نخور🥺❤️‍🩹

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم از یکی طلبکاریم یک ونیم طرف شاسی بلند سواره زورش میاد پول مارو بده قرار بود  اخه این واسه تو پوله لعنتی سر برج قرار بود بزنه هنوز خبری نیست حالا من باید یه عینک برای چشم پسرم بخرم فقط عدسیش ۲۶تومنه  پول ندارم این یک و نیم ما رو نمیده  

ایشالا همین امروز شوهرت با پول برمیگرده خونه.اگه میتونی شما خودتم برو سرکار.و خواهش میکنم ازت بچه دا ...

خداازدهنت بشنوه بخدا روزو شب وحشت بچه دارشدن دارم پریودم ک تاخیرمیشه دیگه فقط غصم شروع میشه