2777
2789
عنوان

تولدت مبارک آقای مهربونم❤💌

285 بازدید | 33 پست

میخوام بخونم واستون از سر احساس

که چرا هر کی گرفتار میشه میاد میشه عباس

مگه عیسی گل مریم به مسیحی مقتدی نیست

مگه موسی پور عمران به خلیلی رهنما نیست

مگه زرتشتی و بودا واسه آتیش نمیمیرن

پس چرا حاجتاشون رو از آقای ما میگیرن😢😍

بزار تا بگم برات من جوابای این سوالا

جوابایی که میدم من نشنیدی تا ب حالا

تا میسیحی میگه عیسی عیسی میگه یا ابلفضل

تا کلیمی میگه موسی موسی میگه یا ابلفضل

💌یا ابلفضل تولدت مبارک آقای مهربونم تولدتو به همه عالم هستی به تمام موجودات به زمین اسمان تبریک میگم❤اگه براتون مقدوره هر چقدر میتونین صلوات هدیه کنین به آقامون عباس🌺🌸

تولدت مبارک امام مهربانم 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل الفرجهم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=276420102]بهتون تبریک میگم،ان شاالله حاجاتتون ختم بخیر بشه🌺[/QUOTE

ممنون عزیزم منم به شماتبریک میگم،ان شاالله حضرت ابوالفضل دستتون روبگیره درتمام مراحل زندگیتون

قربونش برم خیلی ازخودگذشته بودومظهراستقامت وشهامت 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

حاجت رواباشدالتماس دعادارم

[QUOTE=276420102]بهتون تبریک میگم،ان شاالله حاجاتتون ختم بخیر بشه🌺[/QUOTE ممنون عزیزم منم به شماتب ...

بهترین دعایی که در حقم کردی😢 ممنونتم گلم❤

واقعا بدون تو میمیرم آقا تو شب و روز و ماه هفته

بهترین دعایی که در حقم کردی😢 ممنونتم گلم❤ واقعا بدون تو میمیرم آقا تو شب و روز و ماه هفته

مطمعن باش دل به اقاابوالفضل بدی راهگشاست واقعا،ان شاالله حاجتت روبگیری ازدستان پرمهراقای مهربونمون،واسه منم دعاکن

مطمعن باش دل به اقاابوالفضل بدی راهگشاست واقعا،ان شاالله حاجتت روبگیری ازدستان پرمهراقای مهربونمون،و ...

😍😍ان شاالله ،از ته دل برات دعا میکنم آقا ابلفضل عشقشو به قلبت بده....آی خدا شکرت ما امام حسینو داریم حضرت عباس داریم وقتی داریمشون همه مشکلاتمون حل میشه خودب خود

😍😍ان شاالله ،از ته دل برات دعا میکنم آقا ابلفضل عشقشو به قلبت بده....آی خدا شکرت ما امام حسینو دار ...

ممنون ازدعای قشنگت   

چه غلطی کرده مادرررره؟؟؟؟؟؟

حلقه و زنجیر پلاک طلام دستشه نمیده

سال پیشم با چاقو منو انداخت بیرونو،کل وسایلمو ریخت وسط حیاط😭🥺

واسه خونه جدا رفتنم و دورشدن از مادرشوهر و نیت قلبیم اگه راضی صلوات بفرس😘