2777
2789

خواستم بگم خداروشکر میکنم که خدا مرگ رو آفرید و اون دنیا رو هم قرار داد برای جواب پس دادن....واقعا مرگ یک نعمته تا آدم ها بفهمن که یک رفتنی هم هست و قراره هیچ چیزی رو با خودشون اون دنیا نبرن جز اعمالشون

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

زیاد بود پستها نخوندم نتیجه چی شد؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اون دنیا یه ظالم بسوزه 

چه فرقی به حال منی که این دنیا زجر کشیدم داره؟ باید این دنیا نتیجه اعمالشون پس بدن تا ببینیم و به بزرگی خدا پی ببریم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

اگر واقعا اون مرد خیر بود بهتر بود پولشو صرف درمان زنش و مادر بچه هاش کنه دلش برای بچه هاش بسوزه و نذاره زندگیش از هم بپاشه

اون زن صیغه‌ای هم اگر روانشناس بود یه راهکار میداد واسه درمان اون زن بیچاره و بهبود زندگی اون مردک نه اینکه آوار شه رو زندگیش

هیچی اون خانوم به اصطلاح روانشناس گفته عاشقه یارو هستم میخام زنش بشم چون هم پولداره هم از نظر جن.سی ...

خاک تو سر هم چین ادمایی 😑

چقدر بد شدن ادمامون 😔 دارم از همه کم کم بدم میاد 😔

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم اون خانوم گدا گشنه هست الان پول و خرج های مرده چشمش رو گرفته 

خود اسی هم گفت توی تاپیکش که شور قبلیش هیچ خرجی براش نمیکرده هیچ محبت مالی و عاطفی دریافت نمیکرده الان جذب خرج های این اقا قطعا شده یه چندمدت دیگه قیافه هیکلش برای اقا تکراری بشه یه لگد میزنه در باسنش پرتش میکنه اونور میره سراغ خانوم بعدی

کسی که به شریک رسمی زندگیش وفادار نباشه به دومی هم وفادار نمیشه