2777
2789
عنوان

جلو افتادن پریودن در در زمان اقدام

2951 بازدید | 29 پست

من پریودام همیشه نامنظم بوده و در واقع همیشه دیر به دیر پریود میشدم ولی از زمان اقدام دو سه ماهی هست ک دارم زود پریود میشم یعنی تقریبا ۲۰ روزی یکبار کسی تجربه ای داره ؟؟دلیلش چی میتونه باشه ؟

خواهرشوهرم اینجور وقتا میگه رحمت داره اماده میشه برای بارداری

من سر هر دو بارداریمم اینجوری شدم ماه قبل باردار شدنم جلو مینداختم

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه های اول اقدام اینطوری شدم ولی بارداریم ۱سال طول کشید

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
خواهرشوهرم اینجور وقتا میگه رحمت داره اماده میشه برای بارداری من سر هر دو بارداریمم اینجوری شدم ماه ...

منم تازه ازدواج کردم خیلی ددس داشتم از همین ماه باردار شم ولی دیشب پریدد شدم اخه تاریخش ۹ بود🤔😒

چمد وقته اقدامی طبیعی یا زیر نظر متخصص

خیلی نیست یه سه چهار ماهی میشه نه زیر نظر دکتر ک نیستم ولی ماه قبل سونوی داخلی انجام دادم تنبلی و کیست گفت نداری ولی با یه متخصص طب سنتی که صحبت کردم گفت با علائمی ک داری مطمئنم ک تنبلی داری ولی نمیدونم چرا داخل سونو چیزی نشون نداد حالا این ماه روز سوم پریودم آزمایش هورمونی هم انجام میدم ببینم چطوریه