2777
2789
عنوان

بزرگترین ولخرجی که کردین؟

6171 بازدید | 147 پست

خودم بگم اول 

من واسه لباس و کفش خیلی ولخرجی کردم تا حالا از دستم در رفته

گل 

قهوه

کادو برا بقیه 🫤

واسه بقیه خیلی کادوهای گرون میخرم به قیمتش نگاه نمیکنم 

رستوران

یادمه واسه اولین تولد شوهرم که اونموقع نامزد هم نبودیم بردمش یه رستوران گروووون اونم برداشت مامانشم اورد 🤐 

دو تومن پول یه نهار دادم 

فقط دو پرس باقالی پلو با ماهیچه سفارش دادیم و چند تا غذای دیگه 

هعییییی روزگار

ولخرج نیستم دلم میخواد باشم نمیتونم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا تو همه چیز ولخرجم، البته نظرم اینه پول برای خرج کردنه دیگه باید از زندگی لذت برد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اگه کتاب قهوه و لوازم تحریر تو زندگیم وجود نداشت الان احتمالا ماشین خریده بودم🤌🏻🥲

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

منم زیااااااد ولخرجی میکنم پول کلاس میدم بعد نمیرم لباس و اینا ک فراوووووون یکی دوبار ک میپوشم احساس میکنم دیکه مث اولش جالب نیست و زشته:| 

کارای بیخود زیاد میکنم ک بعدشم عذاب وجدان میگیرم 

رفتیم واسه خرید نشون 

یه انگشتر برلیان گرفتم ۳۷ تومن

همون جا نامزدم چند تا سکته ریز زد 😂

مادرشم زبون بند شد بیچاره

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

من با حساب کتابخرج میکنم،اما بیشترین ولخرجی من بخاطر دلسوزیمه و اگه خانواده ام یا همسرم پول بخوان راحت بهشون پول میدم و گاها خودم بی پول شدم اما خواستم بقیه راحت زندگی کنند، بیشترین ولخرجی من هم مربوط میشه به خرید زنجیرم که حدود ۲۰ میلیون مزد ساخت دادم که واقعا سرم کلاه رفته بنظرم،اونموقع مزد ساختا برای زنجیر انقدر بالا نبود اما برا منو ۲۷ درصد حساب کرد😒

منم زیااااااد ولخرجی میکنم پول کلاس میدم بعد نمیرم لباس و اینا ک فراوووووون یکی دوبار ک میپوشم احساس ...

وااااااای 

چجوری میشه کلاس ثبت نام کنی نری؟ خواهر منم همینطوره هیچوقت درکش نکردم