2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا خریدم یکی مشکی یکی صورتی واسه خونه جفتش 500 الانم میخام کتی بلند بخرم پیدا نمیکنم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ای بابا چرا یه سال نمیشه دم عید ذوق و شوق و پول و سلامتی و دل خوش باشه بی دغدعه ادم بگه عید داره میاد 

هر سال یه جور شده از وقتی کرونا اومده 

یه سال و دو سال کرونا 

یه سال گرونی 

حالا هم که میگن ماه رمضونه 

دلار شده   خدا تومن

یعنی من با مانتوهای قبلیم برم خونه اطرافیانم، دوستم ندارن؟

من تموم عمرم از خرید لباس برای عید بیزار بودم. و هنوزم هستم.
و نمی خرم.
ولی هر موقع نیاز پیدا کنم. و یا چیز قشنگ و مناسب و دلخواه ببینم می خرم.

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 

والا من پول ندارم واسه پسرم خرید کنم چه برسه به خودم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
من دوتا خریدم یکی مشکی یکی صورتی واسه خونه جفتش 500 الانم میخام کتی بلند بخرم پیدا نمیکنم

منم تو بازار پیدا نکردم وست و شومیز بلند میخام 

یه کانال تو ایتا هست مدلای خیلی نازی داره ولی میترسم سفارش بدم سرم کلاه بره😬

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

منم چیزی نگرفتم یعنی نیازم ندارم الان. بعداز عید وقت زایمانمه 

سه روز اول عیدم جایی نمیریم و خونه خودمونیم .به خاطر شرایطم

بعدشم که ماه رمضونه...کلا نمیرم عیددیدنی امسال و به فامیلا زنگ میرنم

😍الهی شکرت😍

سال نو شده ( که البته امسال کسی هم دل و دماغ و پول کافی نداره) می خواهیم آدمهای اطرافمون رو در شروع سال نو ببینیم.
خب بریم ببینیم دیگه.
دیدن افراد دوست داشتنی اطرافمون و رد و بدل کردن عشق باهاشون،‌کیف نو نمیخواد.
کفش و مانتو هم نمیخواد.
دل بزرگ و یه دنیا عشق میخواد.
برید دیدن آدمهای زندگی تون.
عشق بدید. عشق بگیرید.
مگه لباس من دیده میشه توی معاشرتم با آدمی که می بینمش؟

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 
یعنی من با مانتوهای قبلیم برم خونه اطرافیانم، دوستم ندارن؟   من تموم عمرم از خرید لباس برای عید ...

دم عید فقط واسه مغازه داره خوبه هر چی داره مونده رو دستش باد کرده میزاره مردمم به اسم خرید عید میخرن ازش بنجلاشو

سال نو شده ( که البته امسال کسی هم دل و دماغ و پول کافی نداره) می خواهیم آدمهای اطرافمون رو در شروع ...

من باورت میشه برام مهم نیست لباس نو یا تازه 

لباسامم همشون تمیز و خوبن ولی خوب چون کم جایی میرم دلم نمیاد بندازمشون 

ولی امان از خانواده شوهر اگه یه لباس رو چند سال پیش تنم دیدند باز میگن وای تو که هنوز اینا رو میپوشی 

خب به تو چه 

نه که فک کنی بده ها نه فقط چند سال پیش دیدتش دیگه نپوشیدم تا حالا شاید دو بار