2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

264 بازدید | 13 پست

سلام یسوااال ...میگم اینایی که تو عزا داری خانواده همسر اینقد گریه میکنن و.. چحوری میتونن ؟؟ هم گریه کنن هم اشپزی وتمیز کاری کنن ..البته بعنوان عروس؟

یام                              

اینو نمیدونم ولی بوده ‌‌که یکی از اقوام دور فوت شده و رفتم مثه درجه یکا گریه کردم.نه اینکه خیلی به طرف نزدیک بوده باشم...اون تایم انقد غصه هام زیاد بود و رو هم جمع شده بود اونجا خودمو خالی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که مامان مادرشوهرم فوت شد نه رفتم کار کردم تو مراسمش نه گریه کردم حتی بعد مراسما خواهرای شوهرم بهم گفتن تو نزدیک مامانی هواشو داشته باش بهش سر بزن که اونم روم نشد برم سر بزنم چون تازه عروس بودم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

😐من والا انقدر گریه کردم ک تموم بدنم می‌لرزید فشارم افتاده بود😐 میخواستمم نمیشد کار کنم به جاش همسرم کارام کرد😐💔

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
اینو نمیدونم ولی بوده ‌‌که یکی از اقوام دور فوت شده و رفتم مثه درجه یکا گریه کردم.نه اینکه خیلی به ط ...

منک خواهر شوهرم خیلی خانم بود ومهربون ودرحقم کارهای بزرگی کرد فوت که شد روم نمیشد جیغ بکشم یا بلند بلند گریه کنم براش خواهر دیگه ایی هم نداشت .. الان که یمدت ازش گزشت خیلی ناراحتم میگم اینقد رابطمون خوب بوددولی جلو مردم نتونستم خودمو خوب نشون بدم البته بچه کوچیکم دارم وکارهای پذیرایی از مردم و.. بامن بود فقط نشد عزاداری کنم ینی کارم زشت بودد؟؟؟خیلیا بهم مستقیم وغیر مستقیم فهموندن که عزاداری نکردم

یام                              
من که مامان مادرشوهرم فوت شد نه رفتم کار کردم تو مراسمش نه گریه کردم حتی بعد مراسما خواهرای شوهرم به ...

فامیلید با همسرتون ورابطه تون خوبه ؟؟ چون منم فامیل بودم ورابطمون خوب بود اما نتونستم عزاداری کنم روم نمیشد منم ۳سال عروسشونم 

یام                              

لارم ب جیغ و داد و نمایش نبود عزیزم روحشون شاد ،شما همون با صداقت گریه و ناراحتط میکردین کافی بود ادم ناراحت وسط عروسی هم حالش معلومه ،مگر اینکه اطرافتون رسم باشه نمایش اجرا کنن و بقیه برای تماشای نمایش عزا میان...

منک خواهر شوهرم خیلی خانم بود ومهربون ودرحقم کارهای بزرگی کرد فوت که شد روم نمیشد جیغ بکشم یا بلند ب ...

اونیکه بخواد حرف بسازه شما خودتو چنگ مینداختی ام میگف خودشیربنو ببین...آدما موقع فوت عزیزا عکس العملاشون متفاوته،بعضیا شوکه ان،بعضیا دیرتر باورشون میشه...

بعضیام مثه شما ذره ذره میریزن بیرون ولی میبینی سالی یکی دوبار برای شادی روح طرف یه خیراتی میکنن...

به نظر بقیه اهمیت نده،زمان خیلی چیزارو به بقیه میفهمونه

فامیلید با همسرتون ورابطه تون خوبه ؟؟ چون منم فامیل بودم ورابطمون خوب بود اما نتونستم عزاداری کنم رو ...

نه غریبه اییم اره رابطمون خوبه با خانوادش 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

لارم ب جیغ و داد و نمایش نبود عزیزم روحشون شاد ،شما همون با صداقت گریه و ناراحتط میکردین کافی بود اد ...

متاسفانه بله خیلیا درحقش بدی کردن ولی جلو مردم اینقد میزدن توسر خودشون و نمایییش اجرا کردن .. تازه منی که باهم خوب بودیم رو هم کلی مسخره کردن ... ناراحتم نتونستم خودمو ثابت کنم اخه اینجا خوب بودن رو نمایش میدونن ...درصورتیکه قلبا قلبم به درد اومد وناراحت بودم و گریه کردم اما نزدم تو سر و.. ولی خب پذیرایی و..هم کردم از طرفی بچه کوچیک داشتن کار رو سخت تر میکرد

یام                              
اونیکه بخواد حرف بسازه شما خودتو چنگ مینداختی ام میگف خودشیربنو ببین...آدما موقع فوت عزیزا عکس العمل ...

اره واقعاا خدا نصیب هیچ کس نکنه ولی تقریبا هروز بیادشم وفاتحه میخونم .. خیلی احترامم نگه میداشت حیییف 

یام                              
اره واقعاا خدا نصیب هیچ کس نکنه ولی تقریبا هروز بیادشم وفاتحه میخونم .. خیلی احترامم نگه میداشت حییی ...

یمدت عذاب وجدان دارم که نکنه کم کاری از من بوده و حس بدی از خودم داشتم ...

یام