2777
2789
عنوان

راسته میگن بچه‌یکسالش بشه خوابشم اوکی میشه کلا خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست

فقط یه چیزی من با اذیت های دخترم و اینکه چون همش بهم وصل بود احساس افسردگی میکردم رفتم دکتر بهم فلوکستین ۱۰ داد واقعا اندک تاثیری برام داشت و دیگه مثل قبل اونقد حاد نیستم . صبح ها میخورم به دکترم گفتم تا کی بخورم گفت ضرری نداره تا وقتی فشار بچه از روت برداشته شد بخور تا تحملت بیشتر بشه چون من واقعا این آخرین پرخاشگر شده بودم

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

عزیزم دختر منم تا یکسالگی ریفلاکس داشت تا ۳ماهگی خیلی اذیتم کرد ، ۸شب میخوابید تا ۶صبح بعد بیدار میشد دیگه خواب و خوراک نداشت همش تو بغلم بود و نق میزد، شیر هم درست نمی خورد ، از بغلم پایین میذاشتم بیدار میشد جیغ میزد، بعد سه ماه خوابش بهتر شد ،بعد یکسالگی ریفلاکسش خوب شد خوابشم تنظیم شد ولی الآن ۵ سالشه هنوزم بدغذاس نسبت به بچه های دیگه یکمی بدقلقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوای در حالت عادی  و رایجی که میخواد بخوابه بخوابونیش با یچیزی شرطیش کن مثلا با لالایی.

بعد چند روز بعدش بذارش رو پات و همون آهنگ لالایی که دوست داشته رو براش پخش کن. از اینترنت چندتا دانلود کن و ببین کدومو بیشتر دوست داره.

این‌روشم امتحان کن 

خیلی سخته پسر من ۳ماه و نیمه اس کولیک داشت و بی خوابی یه جوری جیغ میزد که کبود میشد فقط با بغل کردن و راه رفتن آروم میشد 

مچ دستام داغون شدن دیگه دست تنها همه کار کردم که آروم بشه فقط، چندین بار از شدت گریه نافش خون اومد 

کالسکه هم امتحان کن یا اینکه خیلی باهاش بازی کن خسته بشه 

چشمشون خسته بشه نصف راهو رفتی دیگه تو هرحالتی می‌خوابه بنظرم 

ان شاءالله که هم خودت هم بچه ات سلامت باشین 

مادر بودن خیلی سخته اینو تازگی متوجه شدم 

خدا قدرت و توان بده 💐⁦🤲🏻⁩

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
خیلی سخته پسر من ۳ماه و نیمه اس کولیک داشت و بی خوابی یه جوری جیغ میزد که کبود میشد فقط با بغل کردن ...

دورت بگردم کالسکه ام جواب ندادگلم ان شاالله زنده باشید عزیزدلمم

وقتی میخوای در حالت عادی  و رایجی که میخواد بخوابه بخوابونیش با یچیزی شرطیش کن مثلا با لالایی. ...

عزیزم اینم کردم ینی باورت میشه هرراهی رفتم عروسک لالایی اهنگ اصلا ب هیچ صراطی نستقیم نی 😂

واقعا سخته   وقتی کار واجبی دارم دخترمو جایی میبرم میذارم یه ساعت بعد که میرم قیافه اش و ...

😬😬😂😂ای جانم عزیزم ببخشیدا ناراحت نشی از باب خواهری بهت میگم هیییییچووووقت توهیچچچ سنی بچتوحتی پیش عمو خالش هم نزار من حتی دکتر رفتم سرم زدم نبردم پیش مامانم گفتم مامانم بیادخونمون بمونه درو رو کسی ام باز نکنه

عزیزم اینم کردم ینی باورت میشه هرراهی رفتم عروسک لالایی اهنگ اصلا ب هیچ صراطی نستقیم نی 😂

عه؟! پس خیلی سخت شد که 😁

خودت یا همسرت بچگی این مدلی نبودید احیانا؟ شاید ژنتیکی باشه .

خدایی خیلی سخته خدا بهتون قوت و انرژی بده 😉