2777
2789

سلام خانوما ی لحظه حوصله میکنین بخونین؟

راسته میگن بچه یکساله شه خوابش خوب میشه؟

من پسرم داخل ۱۱ ماه هستش بعدش از بدو تولد رفلاکس پنهان و کولیک و نفخ داشت هی ب دکترا میگفتم داروبدین نمیدادن ۱۴ تادکتر بردم کلی خرج و ....ازهمه مهمترخودموبچم ذاغون شدیم الان دکتر نداره پسرم  خلاصه ۹ماهگی خودم براش داروگرفتم امپرازول ذادم اثرنکرد دارم نکسیوم میدم شکرخدا بهتره ینی لااقل بعداز کلی مقاومت میخوابه حداقل من پسرم 

از بدوتولد تا ۴ ماهگی روزا از ۷صب بیداربود تا۱ شب بدون ۱۰ دیقه چرت ازون ب بعدم وحشتناک بدقلق شد ینی از بدوتولد روش خواب نداشت ن روپا ن‌بغل ن‌زیرسینه هیچییی خلاصه گذشت و از ۶ ماهگی ب بعدش گاهی زیر سینه میخوابید دیسک گردن کمر دارم هر ۳۰ ساعت یبار ی وعده غذامیخورم بااین وجود وضع داغونم  نصف شب ک هر ۲۰ دیقه بیدارمیشه جیغ میکشه باید بگردونمش ک اونم مقاومت میکنه بدش میاد باید حتماشیربدم شاید خوابید شایدم نه!!! 

چطوری شیرشبش کم‌کنم دندوناش دافونه مهمترین سوالم اینه چطوری به ی روشی عادتش بدم بخوابه مخصوصا روپا میخوام روپل بخوابه خیلییی تباش کردم الان بزارم روپا انقدجیغ میکشه وحشت میکنه حالش بد میشه دیگ نمیدونم چیکارکنم

اهان یبار گذاشتم انقدگریه کرد نافش فتق شد

بازم شکرخدابخاطروجودش سلامتیش هزارمرتبببببه شکر فقط کمکم کنین بتوتم خوابش اومدنی ب ی روشی ارومش کنم از تکون متنفره نه با ننو ن‌گهپاره ن تاب گهواره ن‌پا ن پتو هیچی ن وایت نویز ن پستونک هیچی اروم نشد ونمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نخوندم ولى از رو عنوانت ميگم روز به روز بيخوابتر ميشن كه بهتر نميشن

من الان عين جغد بالاسر بچمم كه بخوابه ى نميخوابه😭

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

خدا وکیلی خیلی صبر داری و خیلی کارت درسته من تعریفشو خوندم کم بود سکته کنم جات 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چطور جرعت کردی سرخود قرص بدی ب بچه؟؟؟

عزیزم انقد تحقیق کردم ی پادکترم بردمش فوق تخصص گوارش گفتم این دارو ومیدم گف دقیقا دوزشم مناسب میدی فقط یادم دادبعد چه مدت قط کنم

بچه منم دقیقا همینطور بود.شربت دمپریدون و پودر اس امپرازول دادم تا شش ماهگی که رفلاکسش بهتر شد و غذا خور هم شد

نزدیک به یکسالش که شد شیرشبش را قطع کردم خوابشم کم کم بهتر شد

نمیدونم چرا این بچه ها انقدر نا آروم و بدقلق هستن

خدا سلامتی و حوصله بده

عزیز دلم خسته نباشی !

نمیتونم بهت بگم یکسالگی همه چی خوب میشه اما امید چیز بدی نیست دختر من یه نسخه از بچه شماست با این تفاوت که کولیک نداشت اما در برابر خواب بسیار مقاومت میکنه و با هیچ روشی نمیتونستم بخوابونمش از ۷ و نیم صبح بیدار بودیم تا ۱شب .

در نهایت از یادم باشه تقریبا دوسالگیش بابت خستگی های خودم و گریه هاش که همیشه باعث این میشد که شوهرم با من دعوا کنه رفتم دکتر و زدم زیر گریه که نمیدونم چطور با این بچه بدقلق کار کنم از اون روز به بعد فقط یه قرص بهم دادن که یک چهارمش میکنم شب ها بهش زود شام میدم مثل ۸ شب همون موقع قرص میدم سه ساعت بعدش میخوابه حداقل چندساعت استراحت دارم .

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
بچه منم دقیقا همینطور بود.شربت دمپریدون و پودر اس امپرازول دادم تا شش ماهگی که رفلاکسش بهتر شد و غذا ...

الهی امین پسرم ی هفتس تازه کمکی میخوره شروع کردم نخورد ۱۱ ماهشه تازه دارم مینم اونم اگر بخوره

عزیز دلم خسته نباشی ! نمیتونم بهت بگم یکسالگی همه چی خوب میشه اما امید چیز بدی نیست دختر من یه نسخه ...

یه ساعت بعدش 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
عزیز دلم خسته نباشی ! نمیتونم بهت بگم یکسالگی همه چی خوب میشه اما امید چیز بدی نیست دختر من یه نسخه ...

الهی جونش سالم باشه خیلی سخته خیلی این بیخوابی از همه چی بدتره اسم قرصه چی بود؟تمیخام بدم به پسرما محض کنجکاوی

الهی جونش سالم باشه خیلی سخته خیلی این بیخوابی از همه چی بدتره اسم قرصه چی بود؟تمیخام بدم به پسرما م ...

واقعا سخته 

وقتی کار واجبی دارم دخترمو جایی میبرم میذارم یه ساعت بعد که میرم قیافه اش و لاش صاحبخونه میگه که دخترم در چه حالی بوده 🤣

بچه ات خیلی کوچیکه لطفا یه وقت خودت بهش ندی عزیزم قرص رسپریدون ۱ میلی گرم