2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کار کسی نداشته باش گلم زندایی هات اگه فقط یه بار بگن اون یکی خوب گفته یا اشکال نداره و با هم خوب باشن جلو چشم خاله هات اونا دست از کارشون بر میدارن و زایه میشن 

دوتا داشتیم یکیشو کلا از خانواده بیرون کردیم با شوهرش حق هیچ گونه ارتباطی با خانواده نداره ،،تو مراسمات شادی یا عزا راهشون نمیدیم باعث بانیشون هم خودم بودم ،،شایید بعضیا منو مقصر میدونن یا بگن سن سالش کم بوده از سر بی تجربگی این کارو کرده ولی از اصل قضیه خبر ندارن،،

یه زن دیگه که  شهرستانی بود ،،چندین بار تذکر بهش دادیم بازم دست برنداشت از خبر چینیاش ،،تا اینکه بین دو نفرو حسایی دعوایی کرد اونجا بود که به چماق چنان به دهنش زدم ،چنان چه دندونای بالا پاینیش ریخت ،،الان دندان مصنوعی گذاشته 

کارمو تایید نمیکنم ،،

ولی چنین ادمایی باید چنان تنبیه بشن که تا اخر عمر عذابشو بکشن ،وهر وقت خواستند همچه کاری انجوم بدن ،،دیگه فکرش هم نتونه بزنه به سرشون،،،

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،
وای ما فکر میکردیم فقط تو ما این خبراس خسته شدیم بخدا دوتا مخبررررر دو بهم زن فقط رابطه هارو خراب می ...

نه عزیز جان خیلیا گرفتارند اما بخاطر ابروشون صداشون در نمیاد . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دوتا داشتیم یکیشو کلا از خانواده بیرون کردیم با شوهرش حق هیچ گونه ارتباطی با خانواده نداره ،،تو مراس ...

ینی دائم دشمن تراشی میکنن برامون از ما میبره برا زندایی ها از اونا میاره برا ما چند ساله ارامشو گرفتن با دو روییشون واقعا نمیدونیم چیکار کنیم

ینی دائم دشمن تراشی میکنن برامون از ما میبره برا زندایی ها از اونا میاره برا ما چند ساله ارامشو گرفت ...

خب وقتی میشناسیننشون،،یا تنبیه اساسی ،،یا هم هم اکه امکان تنبیه وجود نداره ،،خودتون که میتونید مستقیم بهشون بگین که نیان خونه هاتون وبرا همیشه تردشون کنین

و فقط در حد سلام وتمام

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،