2777
2789

خانومای عزیز سلام،  قسم تون میدم به این شب عزیز ، قسم تون میدم به آقا امام حسین و حضرت ابوالفضل برای شفای پدرم دعا کنین و اگر میتونین سوره حمد و صلوات برای سلامتیش بخونین 

ان شاءالله به برکت دعاهاتون پدرم خوب بشه ،و خدا عوض دعاهاتون رو چندین برابر خیر بهتون بده 

عزيزم واسشون حمد و صلوات و ذكر يونسيه خوندم 

الهي به زودى سلامتى كاملشونو بدست بيارن 

التماس دعاى فراوان واسه امضام

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر پدر شما  متاستاز داشته؟درمانش چیه؟ کدوم مرحله از درمان هستید؟چه عوارضی روشون داشته؟دکترشون نظرش چیه؟کدوم شهرید؟ پدرشماهم دلش درد میکنه؟؟

عاشقتم خدا
استارتر پدر شما  متاستاز داشته؟درمانش چیه؟ کدوم مرحله از درمان هستید؟چه عوارضی روشون داشته؟دکتر ...

سلام عزیزم،  ما دو سه ماهه متوجه مریضی پدرم شدیم ، دوتا غده بدخیم توی معده اش داره و یه مقدار متاستاز داده به کبد ، فعلا شیمی درمانی داره انجام میده خیلی لاغر شده و موهاش خیلی کم مونده همش ریزش موی شدید داره 

تاپیک هاتون رو خوندم خدا شفا بده همه مریض ها از جمله پدر من و پدر شمارو ،خدا بهمون رحم کنه  التماس دعا 

استارتر پدر شما  متاستاز داشته؟درمانش چیه؟ کدوم مرحله از درمان هستید؟چه عوارضی روشون داشته؟دکتر ...

پدر شما هم داره شیمی درمانی میشه ؟ متاستاز داشته؟ عوارضش چیا هستش

پدر شما هم داره شیمی درمانی میشه ؟ متاستاز داشته؟ عوارضش چیا هستش

انشالا.. که شفا بگیرند همه بیماران من جمله پدرمن وشما...الهی امین ...ماهم از ۱۳دیماه متوجه شدیم همزمان شیمی وپرتو دارند انجام میدن ولی بدنشون کم آورده ویک شب اورژانس بیمارستان فوری بستری شدن‌‌‌....همش میگم ای کاش درمان مسخره رو شروع نمی‌کردیم لااقل داشت زندگی شو می‌کرد...فقط طی درمان هر روز بی حالتر ولاغرتر شد..‌الان شده یک مشت استخوان که مدام روی تخته ..هیچی نمیتونه بخوره..دل درد گرفته  گاهی اسهال شدیده وگاهی یبوست شدید..کلا داغون شده😭😭😭

عاشقتم خدا