2777
2789
عنوان

طلاهامو بزارم بانک؟

206 بازدید | 12 پست

خواهرم یه صندوق داره بانک..طلاهای خودش و مامانم رو گذاشته(فقط من و مامانم خبر داریم حتی شوهرش هم نمیدونه) منم بدم طلاهامو بذاره یا نه؟اصلا استفاده نمیکنم ازشون

در ضمن خواهرم قابل اعتماد هستش یعنی جوری که صندوق مال خودمه و هر وقت بخوام برام میارتشون

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بزار  ک بعدن دزد ببرتشون

جدی میگی؟

آخه با این وضع هم خونه نگه داشتن خطرناکه😧

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بانک دزده😂😂😂😂

جدی؟

آخه با این وضع خونه نگه داشتن هم خطرناکه چکار کنم پس؟

مگه ندیدی دزدی بانک تهران آخرم نگفتن کار کی بود امین فردین لوشون داد ک کارخود شون بوده 

چرا دیدم ولی خب قرار نیست همیشه اتفاق بیفته !! نمی‌دونم والا چی بگم اخه مارو خونمونم دزد زده!! میترسم خونه باشه کجا بزارم پس؟!؟! 😕