یه 14 روزی میشه عمل کردم حالم بده از استرس دارم میمیرم قبل عمل پره های بینیم قرینه بود الان کجه نمیدونم چیکار کنم از ورمه درس میشه نمیشه لطفآ بیاین از بس گریع کرذم خوابم نمیبره تو عکس خیلی مشخصع این قسط وسط بینیم حس میکنم کجه کجه اون قسمت اصلا برش نزده فقط پره های بینیم
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اووو ۱۴ روز که هیچی معلوم نیست پره بینی بعد از یکسال فرم نهایش رو نشون میده اگرچه هیچ بینی بعداز عمل قرینه نیست اما این غیر قرینگیکه میبینی به هیچ وجه نمیمونه و به مرور درست میشه