2777
2789
عنوان

خجالت میکشم بگم نمیتونم بیام

208 بازدید | 8 پست

سلام.

شب تون بخیر 

دخترا راهنمایی میخوام.

من یه کلاس ورزشی ای چند جلسه شرکت کردم. کلاس رو خیلی دوست دارم اما رفت و امدش برام سخته. مخصوصا برگشتنم که یه ساعت بعد اتمام این کلاس یه کلاس دیگه دارم و همش تو استرسم که زود برسم خونه.

و اینکه شرایط بدنی ام طوری شده  که تو این کلاس بهم فشار میاد یعنی چاق شدم و سخته برام خیلی پویا باشم.

از طرفی به مربیم هی میگفتم که من میام حتما و فلان.

حالا اصلا روم نمیشه بگم نمیتونم بیام و نمی‌دونم چجوری بگم بهش که بعدا اگر خواستم برم مجدد روم بشه.

اصلا یه دغدغه ای شده برام

میشه راهنمایی ام کنید چجوری بنویسم براش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دلایلی فعلا نمیتونم تو کلاستون شرکت کنم بمحض اوکی شدن شرایطم میام

مرسی ...

عذاب وجدان دارم . با خودم میگم خب من چه میدونستم چاق میشم و اون هول هولی برگشتنه اذیتم می‌کنه.

خود مربیم یه حالت مرامی طور داره از اینش خجالت میکشم . ولی نمیتونم خودمو مجبور کنم که برمم🥴توی یه حال عرفانی ام