اوووف نمیدونم چرا پشت هر خیرخواهی یه شر گردن آدمو میگیره منم عهدکردم هیچ مسئولیتی قبول نکنم بفکر خو ...
خواهر ندارن مادرشم بی دست پاس بچه ها داشتن شاباش هارو برمیداشتند من دلم سوخت بلند شدم جمع کردم امان از دلسوزی من و امان از سادگیم یکی نیس بگه همون جا بده بهشون چرا با خودت میاری ..ی تومنم بهمون بدهکار بود گفت شاباش برداشی ی تومن نمیدم ..الانم یادم میافته ب خودم واقعا فحش میدم سپردمش به خدا خودش جوابشو بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂😂😂😂😂خیلی دوسِت داشتم ازین بعد بیشتر دوسِت دارم💕😁😁
قربونت 🧡
تو زندگیم یه بار خونم برای یکی جوشید که پروژع موفقیت آمیز نبود 😂😂
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ارایشگاه رفتم که خوشکل شم خیلی زشت شدم کلی هم پول دادم به لوازم ارایششون هم حساسیت دادم، تجربه شد که دیگه هیچ وقت برای آرایش کردن حتی درجه یک هم نرم ارایشگاه
عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند