2777
2789
عنوان

از کدوم رفتارتون تو عروسی برادرشوهرتون راضی یا نا راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 61 پست
اوووف نمیدونم چرا پشت هر خیرخواهی یه شر گردن آدمو میگیره منم عهدکردم هیچ مسئولیتی قبول نکنم بفکر خو ...

خواهر ندارن مادرشم بی دست پاس بچه ها داشتن شاباش هارو برمی‌داشتند من دلم سوخت بلند شدم جمع کردم امان از دلسوزی من و امان از سادگیم یکی نیس بگه همون جا بده بهشون چرا با خودت میاری ..ی تومنم بهمون بدهکار بود گفت شاباش برداشی ی تومن نمیدم ..الانم یادم میافته ب خودم واقعا فحش میدم سپردمش به خدا خودش جوابشو بده

مجردم ولی تو عروسی یکی از اقوام دوماد بغل کردم بعد از من ابراز احساسات خیلی بعیده همین بغل هم تعجب ا ...

😂😂😂😂😂😂خیلی دوسِت داشتم ازین بعد بیشتر دوسِت دارم💕😁😁

چــــــــــــی_بنویسم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توعروسی جاریت وقتی واردسالن شدخوشحال باش وبغلش کن وتبریک بگو چون همه صحنه ها تو فیلم میوفته وبعدهاکه ...

آره با اینکه دلخورم ازش ولی فیلمش یع عمر میمونه همه هم میبینن 

ترش رو باشم برا خودم بد میشع👏🏻

چــــــــــــی_بنویسم💜
😂😂😂😂😂😂خیلی دوسِت داشتم ازین بعد بیشتر دوسِت دارم💕😁😁

قربونت 🧡

تو زندگیم یه بار خونم برای یکی جوشید که پروژع موفقیت آمیز نبود 😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خواهر ندارن مادرشم بی دست پاس بچه ها داشتن شاباش هارو برمی‌داشتند من دلم سوخت بلند شدم جمع کردم امان ...

خودتو سرزنش نکن عزیزم کلر بدی نکردی با آدم بدی طرف بودی

بهش فکرنکن ولی یادت بمونه 

تا ازت کاریو نخواستن انجام نده

چــــــــــــی_بنویسم💜

ارایشگاه رفتم که خوشکل شم خیلی زشت شدم کلی هم پول دادم به لوازم ارایششون هم حساسیت دادم، تجربه شد که دیگه هیچ وقت برای آرایش کردن حتی درجه یک هم نرم ارایشگاه 

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
عروس ندید این صحنه شکوه مندانه رو😂👏🏻

دید ولی خیلی عروس بود دیگ هیچی نگفت 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند