2777
2789
عنوان

از کدوم رفتارتون تو عروسی برادرشوهرتون راضی یا نا راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ک خیلی رعایت میکنم این چیزارو اما تو مجلس خودم عمه ی 46 ساله ی مجرده شوهرم لباس سفیده پف داره ...

نه من لباسم رو اللن میفرستم تاجم ندارم آرایشمم لایت

چــــــــــــی_بنویسم💜

مجردم ولی تو عروسی یکی از اقوام دوماد بغل کردم بعد از من ابراز احساسات خیلی بعیده همین بغل هم تعجب اوره یهو دلم خواست صورتش هم ببوسم طفلی اصلا فکرش نمیکرد خواست بره عقب لبم خورد به پیراهنش جای لبام موند فکر کن دوماد با پیراهن سفید با رژ لب 😫😑

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
تو عروسی برادر شوهر خیر ندیدم بلند شدم شاباش هارو جمع کردم بد اخر عروسی سادگی کردم شاباش هارو اوردم ...

اوووف نمیدونم چرا پشت هر خیرخواهی یه شر گردن آدمو میگیره

منم عهدکردم هیچ مسئولیتی قبول نکنم بفکر خودم باشم خوش بگذرع خودمو نندازم تو دردسر

چــــــــــــی_بنویسم💜