2777
2789
عنوان

ای اهل حرم میر و علمدار خوش آمد

575 بازدید | 62 پست

ای اهل حرم میر و عملدار خوش آمد 

سقای حسین سید سالار خوش آمد 

به حق قمر بنی هاشم عیدی امشب براورده شدن حاجت دلتون باشه 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیدت مبارک دوست داشتی برو تاپیک آخرم 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

التماس دعا عید همگی مبارک حاجت همگی روا

دعا کنین باب الحوائج حاجت منم بده و شب عید خونه خودم باشم ، همسرم سر به راه بشه و دلش نرم و زندگیم مث عسل شیرین باشه

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

عیدتون مبارک

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

من ۱۵ سال حاجتی دارم الهی علمدار امشب شفیع من بشن پیش خدا هم خودم حاجت بگیرم به خیر و خوشی و بزودی

هم مریضی که داریم به لطف آقا بزودی زود سلامتیشو بدست بیاره و بتونه دوباره راه بره پدرم ۳ ۴ ماهه براثر تصادف نمیتونه حرکت کنه آرزوم اینه روزی ببینم دوباره راه میره

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید