جاریم خرید پشیمون شد اصلاً اون شکل روز اول ونداره سریع سیاه میشن ،الان از این سنگی ها وچوب مد شده اگر دوست داری بگیر ،البته سنگ های روشن فروشنده میگفت رنگ میوه و....به خودش میگیره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جاریم خرید پشیمون شد اصلاً اون شکل روز اول ونداره سریع سیاه میشن ،الان از این سنگی ها وچوب مد شده اگ ...
توی شهر ما کلا همه دنبال مس و برنزن منم خودم خوشم نمیاد ولی بقیه خریدن فک میکنن مثلا من ندارم بخرم اینه ک میگم بخرم وگرنه خیلی هم اوکی نیستم البته چنتا تیکه از قبل دارم دکوری
توی شهر ما کلا همه دنبال مس و برنزن منم خودم خوشم نمیاد ولی بقیه خریدن فک میکنن مثلا من ندارم بخرم ا ...
بله ماهم الآن اینطور شده من سالها قبل میخریدم مسخره ام میکردن میگفتن چیزا زرد میخره،ولی به نظرم تو چیزهای شیک تری بخر همون ظروف سنگی وبخر که پایه برنزکارشده خیلی شیک و قشنگ