2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل پیشونی هم ۶۵۰ میگیره....حتما یه دکتره خوب برو ...برای من خیلی خوب شده دوستم منو دید رفت زد جای دیگه خیلی زشت شده بنده خدا ..انقد دم ابروهاشو برد بالا شبیه شیطان شده

۲۵۰  تهرانم البته

چه ارزون من چند ساله میزنم ولی چند سال پیش هم قیمتا این نبود اولین بار ۳۰۰ زدم کجا زدی خدا وکیلی🙄

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
کل پیشونی هم ۶۵۰ میگیره....حتما یه دکتره خوب برو ...برای من خیلی خوب شده دوستم منو دید رفت زد جای دی ...

چقدر خوب میگیره!

اره دم ابرو میره بالا خیلی افتضاحه

چقدر خوب میگیره! اره دم ابرو میره بالا خیلی افتضاحه

خودت نخوای که نمیبره بالا من چون پلکم یکم افتاده شده یذره میگم بره بالا البته این سری کشیده شده به جای بالا بهتره

چه ارزون من چند ساله میزنم ولی چند سال پیش هم قیمتا این نبود اولین بار ۳۰۰ زدم کجا زدی خدا وکیلی🙄

اتفاقا امروز هم رفتم زیر چشمم بوتاکس کرد ۱۰۰ ت گرفت

انتقام سرش شلوغه ۱۰ تا دستیار داره

اشرفی اصفهانی سمت پونک تقریبا

اتفاقا امروز هم رفتم زیر چشمم بوتاکس کرد ۱۰۰ ت گرفت انتقام سرش شلوغه ۱۰ تا دستیار داره اشرفی اصفها ...

ادرس میدی ؟کدوم دکتر ؟