2777
2789

کلاً حال زندگی کردن دیگه نیست چه برسه به عید....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الان هیچی سر جاش نیست هیچی

فکرکن برای منی که ده تا خواهرشوهر برادر شوهر دارم عید کمرشکن تره، کلی باید عیدی بدیم

وقتی میبینم شوهرم نمیتونه یه دست لباس برای خودش بخره بااینکه هفت روزه هفته سره کاره ولی مجبوره پول عیدی هارو کنار بزاره دلم میسوزه

چیه آخه این رسم و رسومات،کاش جمع شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکن برای منی که ده تا خواهرشوهر برادر شوهر دارم عید کمرشکن تره، کلی باید عیدی بدیم وقتی میبینم شو ...

عیدی ندین عزیزم واقعا واجب نیست

والا فامیلمون چندساله دیگه عیدی نمیدن

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
فکرکن برای منی که ده تا خواهرشوهر برادر شوهر دارم عید کمرشکن تره، کلی باید عیدی بدیم وقتی میبینم شو ...

چرا رسمو نمیشکونید

واقعا باید درک کنن 

اینجور ک نمیش

ادما از خودش بزنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عیدی ندین و عیدی از کسی نگیرین،،آجیل نخرین تا بقیه هم نخرن و بهشون سخت نگذره....تو این گرونیا دیگه بهتره رسم و رسومات سابق مثل قبل انجام نشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
عزیزم وقتی نداری خب ۳ تومن عیدی برای چی میدی اجیل و شیرینی هم فقط یرای خودتون بگیریپ نه برای مردم

خب نمیشه که بین اینهمه خواهر شوهر و جاری من بخوام این رسم رو بردارم،همه باید تصمیمشو بگیرن 

عیدی ندین و عیدی از کسی نگیرین،،آجیل نخرین تا بقیه هم نخرن و بهشون سخت نگذره....تو این گرونیا دیگه ب ...

من از خدامه، اتفاقا به شوهرم گفتم بیا ما امسال آجیل نزاریم اما به غرورش برمیخوره بین اینهمه خواهر برادر این فقط عیدی نده یا آجیل نزاره

من از خدامه، اتفاقا به شوهرم گفتم بیا ما امسال آجیل نزاریم اما به غرورش برمیخوره بین اینهمه خواهر بر ...

دیگه بلاخره باید استارت رسم شکنی رو یه نفر بزنه وگرنه همه این جوری باید سختی بکشن.

من چندروز پیش به جاریم گفتم امسال هم گرونیه هم ماه رمضون بیاید دیدو بازدید رو جمع کنیم گفت منکه همه ...

چه پرروهم هست

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
درسته ولی لزومی نداره حتما اجیل برای مهمون بذاری یا عیدی زیاد بدی و خودتون عذاب بکشید به راحتی خودتو ...

عیدی زیاد زیاد حساب نکردم مثلا خواهرشوهرا ۳۰۰ فکرکن خواهر شوهرم سه تا بچش ازدواج کردن باید به همشون عیدی بدیم

آره والا، ازاوناست که مهمونی نمیده اما هرروز خونه یکی چترش بازه چندروز پیشم اینجا بود شام

خیلی کارش زشته مزاحم زندگی خصوصی  مردم میشه مفت میخوره نمیگه زن وشوهر میخان باهم تنها باشن عجبا اه اه اگه این فامیل ما بود پرتش میکردم بیرون

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤