2777
2789
دیگه بلاخره باید استارت رسم شکنی رو یه نفر بزنه وگرنه همه این جوری باید سختی بکشن.

میدونی آخه شوهرم بعد چندسال کارگری دو سه ماهه برای خودش کار زده میگه اگه امسال ما بخوایم رسمارو برداریم فکرمیکنن وضعمون خیلی خرابه،کاش همه این تصمیم بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش به اون خانواده هایی که کلی مهمون دارن تو عید فکر میکنم و درآمدشون متوسطه. امسالم که عید ماه ر ...

خونه مامانم اینا خیلی رفت و آمد میشه، من خونه خیلی ها نمیرم که نیان هرچی کمتر راحت تر

ما دقیقا داریم از خودمون میزنیم بخاطر این رسم و رسومات،بیچاره شوهرم که شب و روز نداره

همین دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عیدی زیاد زیاد حساب نکردم مثلا خواهرشوهرا ۳۰۰ فکرکن خواهر شوهرم سه تا بچش ازدواج کردن باید به همشون ...

خب هیچ بایدی وجود نداره چرا باید به خواهرشوهر عیدی بدی خودتون باعث عذاب خودتون هستین به جای عیدی دادن به فکر شوهرت باش که میگی یه دست لباس نمیتونه بخره ، بعد یه سوال خواهرشوهرات هم عیدی میدن بهت یا نه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خب هیچ بایدی وجود نداره چرا باید به خواهرشوهر عیدی بدی خودتون باعث عذاب خودتون هستین به جای عیدی داد ...

آره دیگه میگم که کلا رسممونه، میدید میگیریم و این خیلی مسخره اس،البته خواهرشوهرام به بچه هام در حد ۵۰ ،۱۰۰ میدن

مثلا یه خواهر شوهرم خودشو و عروسشو و دوتا دختراش و نوه هاش یه تومن به بالا باید بدیم

و بایدی هستش و اگه من ندم هزارتا حرف و حدیث پیش میاد باید همه به فکر جمع کردن این رسم و رسومات بشن