2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این یعنی عمرتون طولانی شده انشالله

دلشوره امونم بریده خودم درکل ادم‌وسواسی هستم همش دلشوره دارم چرا پسرخالمبهم گفت اینجا برات جاگرفتم اما شما چ تعبیرقشنگی کردی

اینو ک نه ولی بعضی وقتا میان ب خوابم ک توی خواب ب مرز دیوونگی میرسم ک با فریاد و ناله های خودم بیدار میشم

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
اینو ک نه ولی بعضی وقتا میان ب خوابم ک توی خواب ب مرز دیوونگی میرسم ک با فریاد و ناله های خودم بیدار ...

منم خیلی ترسیدم خواب ترسناکی بود کلا تو خونه خودشون قبرش کرده بودن 

ببین جای نگرانی نیست آخه اونجا برای همممه جا گرفته شده حالا چ دیر چ زود و احتمال زیاد ب افزایش عمر تعبیر داره

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
دلشچره تکونم بریده خودم درکل ادم‌وسواسی هستم همش دلشوره دارم چرا پسرخالمبهم گفت اینجا برات جاگرفتم ا ...

قربونت عزیزم🌹بخدا تعبیرش همینه  . من پرسیدم اخه تعبیرش رو ، دقیقا همین رو گفتن عزیزم. انشالله عمر طولانی و باعافیت تمام دارید

سلام😊 
قربونت عزیزم🌹بخدا تعبیرش همینه  . من پرسیدم اخه تعبیرش رو ، دقیقا همین رو گفتن عزیزم. انشالله ...

مرسی عزیزم همچنین شما انشالله صدساله بشید خیلیا ازاین خوابت میبینم ک‌حتی دفنشون میکنن و ....اما من نمی‌دونمرا ب خوابایی ک میبینم گیرمیدم