2777
2789
عنوان

کسی بوده پائیز زمستون امسال دائم مریض باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چرا بچه؟؟ آخه باید بفهمید از کجا بچه مریض میشه؟

نمیدونم بخدا 

هی‌میگم‌بریم‌ازمایش بگیرم‌ازش ب طرز عجیبی وحشت از امپول داره نبردمش

یعنی هفته پیش چقدر بد بود حالش التهاب گلو‌شدید حتی اب دهنش بادرد قورت میداد رفتیم دیگ‌ب‌هرسختی بود امپول زدیم‌خوب‌شد باز‌ی هفته بعدش تب کرد بی حال شد الانم سرفه میزنه😑😭😭

دقیقن حال منو توصیف کردی. بچه کوچیک مدرسه ایی داری؟ هر سال دو یا سه بار نهایت مریض میشدیم. امسال ک ...

دقیقا... خودمم از همه بدتر میگیرم میرم کلینیک سر خیابونمون همه شون ما رو شناختن 

The trouble is you think you have timeBuddha
اتفاقا یه ساعت پیش سرچ کردم دلیل سرماخوردگی و کلا بیماری های تنفسی مسری که پشت هم اتفاق می افته چیه ...

منم اینبار بعد ۹ روز انتظار داشتم خفیف باشه ولی نصفه شب جنازه مو بردن زیر سرم ... دخترام تبشون پایین نمیومد

نمیدونم بخدا  هی‌میگم‌بریم‌ازمایش بگیرم‌ازش ب طرز عجیبی وحشت از امپول داره نبردمش یعنی هفته پ ...

ای بابا

کاشکی بعد از خوب شدن کاملش یه دوره بهش زینک بدی 

برای مقاومت بدن عالیه 

دست هاش زیاد بشور 

تغذیه ش رو بیشتر بهش برس

همه اینکارا رو کردیم 

سیرابی سرشار از ویتامین ب۱۲سیر,پیاز,لیمو سنگی,نارنج,آب هویج,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

دقیقا من و‌پسرم و بیشتر بیشتر پسرم  بخدا طفلکم‌انقدر چرک‌خشک‌کن‌خورده لباش ترک‌خوردهداب بدنش ک ...

دخترام امسال منحنی رشدشون نه تنها بالا نرفته ثابتم نمونده بلکه منفی شده

سیرابی سرشار از ویتامین ب۱۲سیر,پیاز,لیمو سنگی,نارنج,آب هویج,

بچه های بشدت بدغذایی دارم ولی با اینحال به تغذیه و بهداشت و مکملهاشون واقعا میرسم ولی تصمیم گرفتم دیگه نرسم شاید فرجی شد

منم اینبار بعد ۹ روز انتظار داشتم خفیف باشه ولی نصفه شب جنازه مو بردن زیر سرم ... دخترام تبشون پایین ...

منو شوهرمم تو خونه هر کدوم یه ور افتادیم ناله میکنیم یعنی انگار کامیون از روم رد شده خیییلی بده دفعه پیش که به قول شما رسما جنازه م رو رسوندن بیمارستان فشارم ۶ بود تپش قلب ۱۴۰ تموم جونم چرک برداشته بود..خدا رحم کنه

بچه های من پسرم دو سه سال بود اصلا مریض نشده بود

ما که پارسال پیارسالم که آنلاین بود مریض میشدیم ولی دیگه نه اینجوری بی امان

هردفعه تو سختیا که بچه هام دارن از ذست میرن میگم دیگه مدرسه نمی‌فرستم بیسواد بمونن ولی زنده بمونن😭

من نه ولی دوتا پسرام از پاییز به ترتیب یک هفته اولی یک هفته دومی مریض میشه اصلا یک هفته سالم نبودن ب ...

من خودم سختتر از همه میگیرم و باید مریض داری هم کنم