2777
2789
عنوان

بالا آوردن کودک پنج و نیم ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 54 پست
آره منم همین‌طور کالباس خونگی درست میکنم براشون و چیپسم خودم سرخ میکنم آبمیوه طبیعی حتی لواشک گفتم گ ...

انگار هر چی رعایت کنی بچه حساس تر میشه 

بچه دور و برمون هست از زیر یه سال چیپس و پفکش به راه بوده ماشاالله الانم سنگ بخوره عین خیالش نیست

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
نه دکتر چیزی در این مورد نگفت چرا از سر؟

هیچوقت نمیگه سرم یا پیشونیم درد میاد یا حالت گیجی داشته باشه؟یا چشماش ضعیف باشع یا احیاس کنی چشماش ضعیفه ؟

اگه این علائمو داره ببرش ام ار ای سر

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نمیگه سرم یا پیشونیم درد میاد یا حالت گیجی داشته باشه؟یا چشماش ضعیف باشع یا احیاس کنی چشماش ض ...

نه تا الان این علائم رو نداشته چشماشم خداروشکر ضعیف نیست

هیچوقت نمیگه سرم یا پیشونیم درد میاد یا حالت گیجی داشته باشه؟یا چشماش ضعیف باشع یا احیاس کنی چشماش ض ...

میشه بیشتر توضیح بدی

انگار هر چی رعایت کنی بچه حساس تر میشه  بچه دور و برمون هست از زیر یه سال چیپس و پفکش به راه ب ...

نه یه زمانی به بعد اونم میتونه بخوره فقط فصل گرم به مشکل میخوره معدش هظم نمیکنه ترش  میکنه بالا میاره تو فصل گرم عرق نعناع کوهی و عسل بریز تو آب بزار یخچال خنک شه همیشه بده بخوره 

میشه بیشتر توضیح بدی

خب پ مشکلی نبس نگران نباش 

اگه این علائم پیدا کرد ببرش شاید میگرن داشته باشه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
سلام بله هستم بفرمایین

عزیزم میشه بگی آنژیو رو کجا وچه دکتری براتون انجام داد بچه چن وقته وچن کیلو بود خیلی استرس دارم ونمیدونم چیکارکنم

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹
سلام بله هستم بفرمایین

کلا درمورد بیمارستان رجایی نوبت دادنا و جا برای اسکان میخام بدونم ما ازشهرستانیم و هیچی ازتهران نمیدونم

عزیزم میشه بگی آنژیو رو کجا وچه دکتری براتون انجام داد بچه چن وقته وچن کیلو بود خیلی استرس دارم ونمی ...

بیمارستان رجایی دکتر مرتضاییان 

خدا خیرشون بده 

من تحقیق زیاد کردم تو نت اکثرا راضی بودن از دکتر مرتضاییان

پسرم نزدیک ده کیلو بود نوزده ماهش بود  

کلا درمورد بیمارستان رجایی نوبت دادنا و جا برای اسکان میخام بدونم ما ازشهرستانیم و هیچی ازتهران نمید ...

شماره تلفنش رو تو نت بزن میاره 

شماره اش رو گم کردم وگرنه همین جا برات می‌ذاشتم 

وقتی برای ویزیت می‌ری طول میکشه و آدم اذیت میشه مثلا به من گفتن ساعت یک بیمارستان باش ولی ساعت چهار یا پنج بود تونستم برم اتاق دکتر

داخل محوطه بیمارستان هتل هست و می‌تونین ساکن بشین 

محوطه بیمارستان خیلی بزرگ و سرسبزه خیلیا چادر آورده بودن و تو محوطه چادر زده بودن

بازم اگه سؤالی داشتین در خدمتم❤

شماره تلفنش رو تو نت بزن میاره  شماره اش رو گم کردم وگرنه همین جا برات می‌ذاشتم  وقتی بر ...

ممنون عزیزم ازشمام آنژیو بود ؟پس بگم نامه به دکتر مرتضاییان بده دکتر ؟انشاا... بچه مام زودتر انجام بشه واسش ازاسترس دیوانه شدم

بیمارستان رجایی دکتر مرتضاییان  خدا خیرشون بده  من تحقیق زیاد کردم تو نت اکثرا راضی بودن ...

بچتون علایمی داشت مث تنفس سریع اینا؟وتواین مدت دارویی مصرف میکرد آخه بچه ما۸ماهشه