2777
2789
عنوان

بالا آوردن کودک پنج و نیم ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 54 پست
بچه‌ی منم بالا میورد خوراکیای بیرون رو بهش نده 

حسرت همه مدل خوراکی به دل بچم مونده😭😭😭

حتی یه شکلات میخواد بخوره میاد از من میپرسه مامان اینو بخورم بالا نمیارم 😭

آخه بچه پنج ساله چه میفهمه از پرهیز غذایی

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا درکت میکنم بچت کوچیکه و سخت تر دختر من ۱۱ سالشه ولی بازم پدرم درومده ساعت ۵ پا میشه تا ۵ونیم س ...

ای خدا خیلی سخته 

همش میگم سخت تر از بالا آوردن بچه ام هست

باور کن دیگه خسته ام و کلافه انقدر غصه خوردم دیگه کم آوردم اتفاقا خودمم این احتمال رو دادم که ایندف ...

میدونم عزیزم من خودم مادرم دخترم یه بار از شب تا صبح بالا میورد بالا سرش فقط گریه میکردم ، اصلا فصل مریضیه ویروس تو هوا هم هست، تو دست آلوده ....

بیا یه مدت سرد و گرمی رو رعایت کن ... بیشتر غذا های طبع گرم بده بهش و سردیجات مثل شیر و ماست و بستنی ...

پارسال شصت روز بارهنگ و عرق نعنا و عسل بهش دادم 

اکثرا غذاهامونم گرمه سعی میکنم با دارچین و آویشن سردی غذارو بگیرم 

ماست و شیرم که اصلا نمیخرم به خاطر سردیش

میدونم عزیزم من خودم مادرم دخترم یه بار از شب تا صبح بالا میورد بالا سرش فقط گریه میکردم ، اصلا فصل ...

میدونی آرزوم چیه اینکه بچم مثل بچه های دیگه بدون استرس و نگرانی هر چی دلش خواست بخوره 

نه اینکه هر چی خواست بخوره بیاد با ترس از من اجازه بگیره

آب میوه‌ها رو نده و پفک این دوتا خیلی داغون میکنه بعدا که بزرگتر بشه خوب میشه 

تو خونمون چیپس پفک سوسیس کالباس نوشابه اصلا پیدا نمیشه تا پارسال اگه پفک دست بچه های دیگه میدید بهش میگفت هویج

جدی اینا که خیلی خوبه برای معده ... انشالله که شفاش باشه از ته قلبم براش دعا میکنم❤🌹🙏

ممنونم ازت شاید خدا صدای شمارو بشنوه دیگه انقد دعا و نذر کردم دیگه از خدا هم خجالت میکشم

تو خونمون چیپس پفک سوسیس کالباس نوشابه اصلا پیدا نمیشه تا پارسال اگه پفک دست بچه های دیگه میدید بهش ...

آره منم همین‌طور کالباس خونگی درست میکنم براشون و چیپسم خودم سرخ میکنم آبمیوه طبیعی حتی لواشک گفتم گناه داره بخوره ولی سالم خوب هم هست جواب داده نگهدارنده نداره راحتم