2777
2789

سلام رفیقا خوبید، خدا میدونه امروز چقد صلوات فرستادم و نذر و نیاز کردم که فردا که با کوله باری از امید دارم میرم ازمایشگاه خدا منو دست پر بفرسته💔❤و منی که تستی نزدم که مثبت بشه فقط پریودیم عقب افتادع و فقط روز دوم ی تست داشتم زدم منفی شد

ولی حسی بهم میگه این دل توش ی عشق جوونه زده

این هدیه خدای بلنه مرتبع و هدیه اهل بیته💜

فردا بع خودم قول دادم کل مدت تو ازمایشگاه بشینم وای و امان از موقعی که جوابم مثبت باشع و زبونم قفل کنه و از خوشحالی زجه بزنم، خواهرا سادع نگذر از دل نوشتم و با تمام وجودت برای من عاجز دعا کن😔😔نی نی جونم الهی که تو دلم باشیو مثل جونم ازت مواظبت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و ما قراره شیرینی مادرشدن تون رو بخوریم 

امیدت به خدا باشه ان شاءالله که ناامید نمیشی فقط شیرینی من یادتون نره گفته باشم 😉

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

آخی عزیزم ،با تمام وجودم درکت میکنم 

انشالله فردا خبر خوب بشنوی و خوشحال باشی 💕🍃

💜                                                                                                                                                                                                                                           

ان شاالله خوش خبر باشی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630