پسرم ۴ سالشه دخترم ۲ سال، دوقلو باردارم خیلی سخته ولی خداروشکر همسرم کمکم میکنه و کمکی هم دارم
درعجیب ترین جای تاریخ ایستادهایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا نیشتن در ا دونیا دروشکا فقد گپ زئن ، گپِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درکت میکنم دختر منم بیش فعاله ولی هیچ دکتری دارو هم نمیده بهش چون تمرکز و هوشش خوبه فقط منو روانی کر ...
هوششون که ربطی نذاره عمده مشکلشون عدم تمرکز و زلزله بودنشونو حرف گوش نکردنه ولی پسرم من دارو میخوره مه اروم باشه یکم و داروی تمرکز تنش سالم باشه ولی خیلی سخت شد برام
اره اینجور بچها هوششون خیلی خوبه . کاش یه دارو هم میدادن دختر منم اروم مینشست من دیگ نمیکشم جایی هم ...
درکت میکنم زیر ۵ ساله بچت باور کن من الانم همونم فقط یکم کنترل میشه از پیش دبستانی مدیر شون. بهم زنگ زد گفت پسرت بی پرواست کار های خطر ناک میکنه میره تو کمد کتابا و به ما حواب میده🫤