2777
2789

دایی من شده دست رو مادر پدرش هم بلند کنه باز عزیزتر از همه 

چرااااااااااااا

همش بی احترامی میکنه به خانوادش ولی همه همون لحظه فراموش میکنن حالا اگه دختر اینکارو انجام بدههههه میزنن تو روش هی 

چرااااااا💔💔💔💔

خانواده شما اینجورین.. ما که اطرافمون همه دختراشونو دوست دارن و چه عزتی میزارن سر دختراشون

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا همه جا پسرا عزیزترن و مقامشون بالاتره همه دامادو دوست دارن ولی عروس عین کلفته

ما اتفاقا عروسمون را خیلی دوست دارن همه.. داماد هم دوست دارن ولی عروس یه چیز دیگست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
متاسقانه من از دهن هرمادربارداری شنیدم پسرمیخواد،مرکزای ای وی اف همشون جنسیت پسرمیخوان برام خیلی عجی ...

پسر دردسرش کمتره

هرجا بری دختر میدن

ترشیدن نداره حتی ۴۰ سالتم باشه کسی نمیگه به زور ازدواج کن

نه جهیزیه میخواد نه سیسمونی

همش ناشکریه البته ولی واقعیت دردناکه دختر بودن درده

یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی
پسر دردسرش کمتره هرجا بری دختر میدن ترشیدن نداره حتی ۴۰ سالتم باشه کسی نمیگه به زور ازدواج کن نه ...

بله طرز فکر آدمهای عقب مونده 

پسر هم معتاد میشه و لات میشه،  میشه ننگ خونه 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
پسر دردسرش کمتره هرجا بری دختر میدن ترشیدن نداره حتی ۴۰ سالتم باشه کسی نمیگه به زور ازدواج کن نه ...

پسر شغل میخواد خونه میخواد عروسی میخواد ماشین میخواد طلا باید بخره.. ترشیدن چیه.. خیلی حرف زشتیه

پسر شغل میخواد خونه میخواد عروسی میخواد ماشین میخواد طلا باید بخره.. ترشیدن چیه.. خیلی حرف زشتیه

همینا شلغم تحویل جامعه میدن دیگه،  افتخارم میکنن پسر دارن

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

واقعیته عزیزم

الان دیگه میگن طرف پول نداره توقعتو بیار پایین این چیزارو هم کسی نداره و نمیده

یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی