2777
2789
عنوان

آهنگ مورد علاقه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست

موزیک خارجی سلن دیون آهنگ کشتی تایتانیک و چندتای دیگه موزیکای هندی هم تری مری آهنگ فیلم زویا رو خیلی دوست دارم غمگین و احساسیه🥲 آهنگای ایرانی هم آهنگای احمد سلو خیلی قشنگه صداش مثل موزیک معجزه و قهرمان و .. 🌿 موزیک های ناکامان مثل چار دیواری و..

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيشتر بيکلام تو سبک ياني ونجليس يا موسيقي فيلم مثل کاراي هانس زيمر انيو موريکونه و... البته دامبول ...

الان غرق اهنگ aria ياني شدم  همين الان برين دان کنيد روحتون به پرواز درمياد

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.