2777
2789
عنوان

کی رو تو زندگیتون که دارید باهاش درد و دل کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 46 پست

همسرم.مامانم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم ندارم

خبعضی موقع ها خیلی حسرت میخورما

ولی چ میشه کرد

حتی تو فامیلمونم یه دختر همسن و سال خودم نیست

مامانمم که خودتون میدونید ، نمیشه همه چیو گذاشت کف دست پدر و مادر

غروردخترونه اتروارزشمندتر از اینبدونکه باکوچکترین سختی جا بزنی•|👸🏻🌱|•

حتی تو نی نی سایتم میترسم بیشتر حرفامو بگم آخه از شانسم یکی پیدا میشه و میشناستم

من تنهام خودم وخودم انقدری تنهام واسه دردای خودم تنهایی ویواشکی اشک میریزم الانم داشتم واسه دردای خودم گریه میکردم .خیلی دوست دارم خودم رو بکشم ولی نگاهم به بچه هام میخوره پشیمون میشم وهر بارم تصمیمم رو قطعی میگیرم هربار یه خبر از تجاوز به بچه مچه میشنوم .یا میخونم.اگه این حکمته که من خودکشی نکنم ‌اگه کار خداست من خود کشی نکنم 

پس چرا خدا حاجتم رو نمیده چرا؟

دبیرم....بالاتر از مادر بوده برام..کل وجودمه‌

همیشه میگم ، خدا برای جبران سختی هام این خانم رو سر راهم قرار داد.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من تنهام خودم وخودم انقدری تنهام واسه دردای خودم تنهایی ویواشکی اشک میریزم الانم داشتم واسه دردای خو ...

عزیزم

باید بخاطر بچه هاتون طاقت بیارین

اونا بهتون نیاز دارن

دبیرم....بالاتر از مادر بوده برام..کل وجودمه‌ همیشه میگم ، خدا برای جبران سختی هام این خانم رو سر ر ...

چ خوب

منم یکی از دبیرام ک قبلش مدیر مدرسه بود باهاش خیلی صمیمی بودم ولی رفت از مدرسمون و من موندم و من

خدا ‌ . بعد هم فقط نی نی سایتیا  هیچکس از درد و دل من خبر نداره دیگه چون کسی درکم نمی کنه و ...

من اینجام دیگه نمیتونم🙃