2777
2789

۴ سال باهاش بودم خیلی اذیتم کرد همش تهدیدم میکرد ولت‌میکنم همش کات میکرد تا بلاخره دوسال پیش رفت . بعد اون‌همش ب بهونه ها مختلف پیام یمداد ازم‌سو‌استفاده‌میکرد من احمق فکر‌میکردم‌دوستم داره 😭😭خیلی پشیمونم . ی هفته س دیگ‌هیچ پیامی نداده . دفعه اخر‌گفت چند نفر از‌من‌خوششون میاد و‌اینا . دارم‌ میمرم از حس کم‌بود و حس بی ارزشی . تو روخدا برا ارامشم دعا کنید‌ 

والا بهتر که رفت :)

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گذشته فکر نکن دیگه

خوبه که الان سر عقل اومدی، اگه برگشت یه توف بنداز تو صورتش و از زندگیت بندازش بیرون

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

وقتی یه جایی از بدنت آسیب ببینه چکار میکنی؟ ممکنه این آسیب بخاطر یه ضربه بیرونی بوده. قاعدتا میری دکتر

الانم روانت آسیب دیده، در کنار دعا، با یه روانشناس صحبت کن

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم