2777
2789
عنوان

خانوما جوش دور مق.عد رو کسی میدونه چجوری درمان میشه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست
موبرگشتی😫😫

فک نکنما کیست مویی منظورته ؟ اون یه چیز بزرگیه این کوچیکه انگار مثلا دوسه تا جوش زده دورش

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا عجب گرفتاری،🥲🥲🥲 بپایی چندتاییه؟ منظورم اخه یدونه و یه گوشه نیست دورشه قشنگ 

میدونم بواسیر

زود برو دکتر الان اولش با دارو درمان میشه خدایی نکرده اگه بمونه دیگه دارو جواب نمیده

میدونم بواسیر زود برو دکتر الان اولش با دارو درمان میشه خدایی نکرده اگه بمونه دیگه دارو جواب نمیده

🥲🥲🥲🥲

دکتر چی برم ؟؟ عمومی؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

اه..................منم زدم............چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اه..................منم زدم............چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها میگن بواسیره ، چند وقته زدی؟؟ میسوزه؟؟

دکتر زنان یا جراح داخلی یا متخصص گوارش

مرسی ❤️❤️❤️

بچه ها میگن بواسیره ، چند وقته زدی؟؟ میسوزه؟؟

نه نمیسوزه............مثله جوشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......