ما صمیمی هستیم یعنی من فکر میکنم .بعد این دوستم برای همه پاکت برده برای من نیاورده .حتی زنگم نزد .من خودم پرو گفتم میام.بعد الان ناراحتم میگم شاید دلش نمیخواسته منو دعوت کنه میخوام ۸۰۰تومن براش ببرم خوبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانهات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگیات خواهی بود…
نکنه افتاب خورده به مغزت😂اون پنجاه داده تو میخای هشتصد بدی.... پولت زیادیه بده ب من😂
📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانهات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگیات خواهی بود…
باید پولشو بین ماها تقسیم کنه.... پول زیادی دلشو زده😂