2777
2789
عنوان

عروسی دوستمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3475 بازدید | 147 پست
این درست میگی ولی من بهش گفتم میام الان دو دل شدم که منو دعوت نکرده که 

نرو اصلن ..

هرگز تا جایی دعوت نکردن نرو 

این ی احترامه ..

دوستت باید خودش زنگ میزد ب همسرت خودت 

یا میومد دیدنت کارت میورد که آقای فلانی با خانمت تشیف بیارید ...محل نداده ینی ب تخمشم نیستی 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این درست میگی ولی من بهش گفتم میام الان دو دل شدم که منو دعوت نکرده که 

چرا روزه شک دار میگیری.... راحت زنگ بزن بگو شما منو دعوت نکردی نمیام.... راحت

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
عروسیم ۵۰تومن داده سه سال پیش

نکنه افتاب خورده به مغزت😂اون پنجاه داده تو میخای هشتصد بدی.... پولت زیادیه بده ب من😂

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
ببخشید شما خیلی خنگی 

شما خیلی رُکی😂😂😂

خب چند بدم تازه میخواستم ۲ملیون بدم مادرم گفت خیلیه 

شوخی میکنی دیگ ۳۰۰بسه چه خبره۸۰۰

اون۵۰تومن گذاشته

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜

کاری ندارم دوست داری برو ولی من مجردم دوستم چند ماه پیش عروسیش بود برام کارت آورد و نوشته بود با خانواده 

بعد میگم شاید تو معذوریت باشه نتونه تعداد زیاد دعوتی کنه 

در حد درجه یک باشه !!

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
شوخی میکنی دیگ ۳۰۰بسه چه خبره۸۰۰ اون۵۰تومن گذاشته

باید پولشو بین ماها تقسیم کنه.... پول زیادی دلشو زده😂