ما صمیمی هستیم یعنی من فکر میکنم .بعد این دوستم برای همه پاکت برده برای من نیاورده .حتی زنگم نزد .من خودم پرو گفتم میام.بعد الان ناراحتم میگم شاید دلش نمیخواسته منو دعوت کنه میخوام ۸۰۰تومن براش ببرم خوبه
نمی دونم چی بگم ولی به شخصه چون دوستندارم رفیقم از زندگی خصوصیم با خبر بشه دعوت نمیکنم
اخه چرا؟ وقتی صمیمی باشین که دیگه این حرفارو ندارین مثل خاهرین
📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانهات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگیات خواهی بود…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نرو جانم ..شما الان همسر داری ی بچه .. مجرد نیستی ک بگیم حتمن باید دعوت میکرد به احترام همسرت باید ...
چقد تو منی😂😂😂
📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانهات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگیات خواهی بود…
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
مثلا برای خریدای عروسیش ازت نظر خواسته باهم خرید کردین ؟اگه اره که کارت دعوت ندادنش بخاطر صمیمی بودنش و ازقبلم تاریخ عروسی روبهت گفته باشه که همه چی اوکیه ولی اگه همه اینا نبوده اصلا ابدا ببخشیدا ولی میشه گفت دوستتون ادم دستپاچه ای هستن وموقه شادی هیچکیو نمیشناسه وشمابهتره عزت نفس داشته باشید ونرید ب خودتون احترام بزارید
من بودم صد سال پولمو به کسی که عروسیش دعوتم حتی نکرده نمیدادم.... کینه هم ب دل میگرفتم حتی🤣🤣
عزیزم حرف شما کاملا درسته اما متاسفانه ادمای زیادی سر راهم امدن که فهمیدم هیچکس رازدار ادم نیست غیر ...
مامانم همین حرفو میزنه اما من درک نمیکنم... یعنی شما میگی جلوی دوست اصلااا از مسائل خانوادگی نگیم؟