2777
2789
عنوان

عروسی دوستمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3475 بازدید | 147 پست
حیف پولم هست خودمم خجالت میکشم چکار کنم

نرو جانم ..شما الان همسر داری ی بچه ..

مجرد نیستی ک بگیم حتمن باید دعوت میکرد

به احترام همسرت باید کارت میداد یا زنگ میزد 

ببخشیدا ولی ک و *خولی که میخوای بری 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نمی دونم چی بگم ولی به شخصه چون دوستندارم رفیقم  از زندگی خصوصیم با خبر بشه دعوت نمیکنم

اخه چرا؟ وقتی صمیمی باشین که دیگه این حرفارو ندارین مثل خاهرین

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو جانم ..شما الان همسر داری ی بچه .. مجرد نیستی ک بگیم حتمن باید دعوت میکرد به احترام همسرت باید ...

چقد تو منی😂😂😂

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

برای خودتون ایشالله....

شاید خاسته شمارو به زحمت نندازه و همین...

اما شما هم نباید بدون اطلاع و دعوت تشریف ببرید...

گرچه اختیار ملک خویش را ملیکان دانند..

زنده باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اخه چرا؟ وقتی صمیمی باشین که دیگه این حرفارو ندارین مثل خاهرین

عزیزم حرف شما کاملا درسته اما متاسفانه ادمای زیادی سر راهم امدن که فهمیدم هیچکس رازدار ادم نیست غیر از خودش 

برا همین  زندگی خصوصیم رو از رفاقت جدا کردم

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

مثلا برای خریدای عروسیش ازت نظر خواسته باهم خرید کردین ؟اگه اره که کارت دعوت ندادنش بخاطر صمیمی بودنش و ازقبلم تاریخ عروسی روبهت گفته باشه که همه چی اوکیه ولی اگه همه اینا نبوده اصلا ابدا ببخشیدا ولی میشه گفت دوستتون ادم دستپاچه ای هستن وموقه شادی هیچکیو نمیشناسه وشمابهتره عزت نفس داشته باشید ونرید ب خودتون احترام بزارید

😆😆ولله 

من بودم صد سال پولمو به کسی که عروسیش دعوتم حتی نکرده نمیدادم.... کینه هم ب دل میگرفتم حتی🤣🤣

عزیزم حرف شما کاملا درسته اما متاسفانه ادمای زیادی سر راهم امدن که فهمیدم هیچکس رازدار ادم نیست غیر ...

مامانم همین حرفو میزنه اما من درک نمیکنم... یعنی شما میگی جلوی دوست اصلااا از مسائل خانوادگی نگیم؟