2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامانم؟😶

502 بازدید | 28 پست

از دیشب قهر کرده نمی‌دونم چشه 

آخه من دیروز عصر گفتم توی خونه دلم میگیره تنها دارم میرم مغازمون

(دو سه تا مغازه بابام داره توی یه پاساژ)

منم آماده شدم قبلش زنگ زدم بابام اجازه گرفتم که دارم میرم پیش فروشنده گفت مشکلی نداره برو 

بعد به مامانم گفتم کارت بابا رو بده چند تا خریدم دارم 

گفت نمیخواد اصن نرو گفتم نمیتونم پوشیدم لباسامو دیگه اذیت نکن 

من رفتم و آخر شب بابام از مسافرت برگشت با هم اومدیم خونه 

مامانم از اون موقع میگه هیچ کس به حرف من گوش نمی‌ده من توی این خونه فقط کلفتم😑

و با کینه و تیکه جواب منو داداشام و بابامو میده 

نمی‌دونم چش شده 

چند دقیقه پیش محکم در اتاقمو زد گفتم کیه گفت پرستارتم خانم مهندس براتون قرص آوردم لیوان آبو محکم کوبید روی میز 

خدایاااا 

حرص میخورم از این حرکاتش😶

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من همیشه حق با مادراست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بهش گفتم خرید عید کی بریم یا هم بخریم؟

میگه تو که کارت پر پول بابات دستته خودت و بابات با هم برید به سلیقه اون خرید کن😶😑😑😑😑

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام