2777
2789

سلام خانوما من یدونه جاری دارم البته دوتا جاری دارم اما این وسطی رو مغزه اینا قبلا خودشون ماشین داشتن اما ماشینشون‌و فروختن که دور باشن چون نزدیک مادرشوهرم اینا زندگی میکردیم هر دومون حالا هر وقت میخواد بیاد اینجا یا برع خونه پدرش زنگ میزنه به شوهر من که بیاره و ببرش شوهرم کارش خیلی سنگینه خیلی خسته میشه هر چند روز ی بار بهش زنگ میزنه که از سرکارت بیا دنبال من که تقریبا از خونشون تا اینجا نیم ساعت راهه و از محل کار شوهرم تا خونه اوناهم نیم ساعت راهه حسود نیستم و بخاطر ماشین نمیگم واقعا حرصم میگیره چون با من حرف نمیزنه و کاملا بی محلی میکنه ولی از این طرف انگار شوهر من رانندشه 

به شوهرم میگم یادت رفته خواستیم ماشین بخریم به برادرت گفتی پول بهت نداد داشت و نداد ما خودمون خبر داشتیم اما نداد بهمون حالا مگه تو شدی راننده اون خودش ماشین بگیرع بیاد نمیدونم واقعا چکار کنم اون روز قرار بوده بریم تولد بردارم زنگ زده بیا دنبال من انقد دیر رفتیم که داشتن شام میخوردن‌ اعصابم‌و خورد کردن شوهرمم میره میدونه دوست ندارم اما اهمیتی نمیده  میگه من خودمم بخوام نمیتونم بد باشم چه رفتاری کنم خواهشا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شوهرت خودش میخاد بره دنبالشون عزیزم لطفا بروی خودت نیار چون ببخشیدا سبک میشی منم همچین تجریه ای داشتم فقط اگه میتونی باشوهرت صحبت کن دیدی گوش نمیده محل نذار برعکس یجور رفتار کن انگار دارین بهش لطف میکنید (محض خدا😂) 

یعنی اگه نره میشه بدبودن؟ چه معنی داره شده راننده شخصی زن داداشش. بهش بگو من اولویتتم یابقیه. چیزی ک ...

از نظر این آره میشه بد بودن بخدا خیلی اذیت میشم میبینی ما خودمون کار داریم اما باید بره دنبال اون خجالتم نمیکشع نمیدونم چطوری روش میشه انقد میگه بیا دنبال من 

من انقققققدر رو شوهرم تعصب داشتم ک دلم نمیخواست از کنار جاری کرمو من رد بشه حتی .شوهرمم میدونست .سر اولین قهری ک با شوهرم کردم منو ول کرد رفت خونه پدرشوهرم .جاریم خونش همونجا بود .شب و روز افتاده بود تو اتاق جاریم گیم بازی میکرد دیگه جاریم عکس شوهر منو استوری میکرد پایینش هم مینوشت داداش جون با دو تا استیکر بوس

انقدر منو حرص دادن من تازه زایمان کرده بودم و بچم زردی داشت شب و روز نداشتم مجرای ادرارش مشکل داشت باید ختنه میشد موقع ادرار جیغ میزد وای چ جهنمی بود .

حالا بی مسئولیتی شوهرم به کنار این گوه بازی ک با جاریم راه انداخته بود چون نقطه ضعف منو میدونست به کنار

...
واقعا اعصابم خورده اون روز خونه پدرش بوده زنگ زدع منو ببر شوهرم گفت من شیش‌ونیم میرم سرکار میگه نه ع ...

به شوهرت سفت و محکم بگو دوس ندارم این کارو بکنی اولویتت منم یا زن داداشت، بعدشم اگه حالی مشد برات خودت با طعنه و تیکه بهش جاریت بگو یا به مادر شوهرت. الان شاید بگن بدجنسیه ولی بعضیا واقعا پاشونو از گلیمشون بیشتر دراز میکنن