2777
2789
عنوان

بگیرم هزینه کارمو؟!

118 بازدید | 12 پست

من خیاطی میکنم ولی فقط واسع خودم 

شخصی دوزی نمیکنم

بعد دوستام میدیدن مانتوهامو تو دانشگاه سرکار خیلی خوششون میومد میگفتن واسه ماهم بدوز 

یکی از دوستای دوستم خیلی اصرار کرد واسش دامن دوختم اونم دامن ساده ن پیله دار بود یکم مدلش سخت بود

دوست منم نیس دوست دوستمه

واسش دوختم ن تشکر کرد ن هیچی حتی هزینشم نداد با اینک خوشش اومد گف هموطوری ک میخواستم شد

و اومد تحویل گرف رفت انقد غر زد قبلش ک اونجوری نشه زشت نشه فلان نشه

الان ی هفته بیشتره گذشته 

از بعد تحویل دامنش دوبار دیدمش هردفعه روشو برمیگردونه سلامم نمیکنه حتی

دوستم میگ پیام بده بگو از دامنت راضی بودی؟! بعدم شماره کارت بفرست بگو فابلتو نداره هزینش انقد میشه

میگه اگ همینحوری مجانی بدوزی واسه کارت ارزش قائل نمیشن تو وقت گذاشتیو زحمت کشیدی 

اخه دوست منم نیس اشنام نیس بام غریبس 

ب نظرتون پیام بدم یا ن؟؟ چی بگم بهش؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا همین کارو کن 

بگو عزیزم هزینه دوخت دامن انقدر میشه 

البته قابلت رو هم نداره

شماره کارت رو هم بفرست

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

فقط اون دختره چقد پررو بوده باهاش مثل خودش باش پررو دیدی پررو برخورد کن ببخشیدا از آدمای ضعیف بدم میاد خودمم ضعیفم دارم سعی میکنم نباشم شما هم نباش 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

تقصیر خودته همون اول هزینش رو نگفتی 

متسفانه یه عده پررو هستن

دوستم تازه ارایشگری رو شروع کرده تازه کاره یه نفر رفت پیشش ارایش کنه از اخرم  گفته بود نمیخوام  هرچیزی زدی به صورتم پاک کن 

اصلا اینو در نظر نگرفته بوده که دوستم هزینه ها و وقتی گذاشته برای این کار و بی کار الاف نیست از اخرم پولش رو نداد 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید