2777
2789
عنوان

برای سقط بارداری پوچ چی بخورم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26881 بازدید | 88 پست
نمیدونم  فکر کنم اگه دارو بدن باید بیمارستان بستری بشم

آره به دوست منم نمی‌دادن میگفتن باید تا لحظه آخر صبر کنی اونم صبر کرد ولی کورتاژ شد، خب نمیشه خودت دارو رو بگیری از دکتر ؟؟ 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طناب بزن ببین چی میشه عزیزم انشالله به خیر بگذره 🥺💞

ان‌شاءالله 😭🥺 

بعضیا فقط موج منفی میدن به آدم 

من دکترم خودش گفته یک هفته صبر کن شاید به طور طبیعی بیوفته 

بعد یه عده میان میگن نه حتما برو کورتاژ  حتما برو بیمارستان 

حتما فلان کن

و آدم رو میترسونن😭😭😭😭

ان‌شاءالله 😭🥺  بعضیا فقط موج منفی میدن به آدم  من دکترم خودش گفته یک هفته صبر کن شاید ...

نه بیمارستان خوب نیست 

دارو اگه میدادن خوب بود حالا چاره نیست صبر کن

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
نه به خدا من از خدامه که بچه ام سالم باشه 😭😭  ولی هیچ بچه ای نیست  دیروز کلا کارم گریه ...

عزیزم انشالله زودی باردار شی و سالم و سلامت بیاد بغلت

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
ممنون عزیزم  ولی مگه چی میشد که خدا بزرگیش رو نشون بده و برم سونو ببینم جنین تو ساک حاملگیه و ...

چی بگم خواهر قسمت و سرنوشتمون اینه،هنوز وقتمون نرسیده امضای منو ببینی متوجه میشی منم گرفتار همین مسائلم

۴تا بارداری ناموفق داشتم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏