2777
2789
عنوان

برای سقط بارداری پوچ چی بخورم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26888 بازدید | 88 پست
خب بعدش چی شد چی خوردین

اول از همه ورزش،طناب زدن ،بپر بپر کردن،بچه خواهرم کوچیک بود میذاشتم رو شکم بشینه باهم بازی میکردیم هی خودشو بلند میکرد میپرید رو شکمم به حالت بازی،همین کار فشار میاره قشنگ کیسه بارداری از جاش میکنه،دمنوش هم زعفران میخوردم و 

بومادران+ رازیانه+ چند عدد میخک+ ۱۰ یا ۱۵ عدد دونه اسپند+مریم گلی+پنج انگشت+پونه از هرکدوم یه ذره بذار یه جوشونده غلیظ درست کن و بخور هر روز یا روزی ۲ بار صبح و عصر

یکی عروسک پشت پرده میخوردم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
اول از همه ورزش،طناب زدن ،بپر بپر کردن،بچه خواهرم کوچیک بود میذاشتم رو شکم بشینه باهم بازی میکردیم ه ...

عزیزم تو رو خدا اینا رو گفتم برات فقط خواستم کمکت کنم کارت به کورتاژ نکشه،یه وقت بچت سالم نباشه عمدی بخوای سقط کنی گناهش بیفته گردن من

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان لکه بینی هیچی نداری؟

عزیزم شما گفتی بارداری دومت بود ک پوچ شده متاسفانه اولی و طبیعی باراول باردار شدی؟منم ی بچه دارم برا دومی اقدام کردم رفتم سونو ۶هفته فقط ساک بود گف ۱۰ روز دیگ فرصت داری ولی میترسم برم بگه جنین نیس اخه چرا اینطوری میشه ؟من اولی ک ناخواسته بود همه چی طبیعی بود اینو خودمون اقدام کردیم 😔

زعفرون غلیظ با نبات 

زعفران هم تا حدی خوبه زیادروی اش خطرناکه. کلا داروی گیاهی زیاده روی نباید کرد.  دارچین، سیاه دانه ، عرق خارشتر خار خاسک هر کدام به تنهایی موثرند اما فشارخون را هم پایین می اورند. شما تصور کن این مشکل برای زنها در  طول تاریخ اتفاق  می افتاده رمانی که پزشکی به مدرنی امروز نبوده. بدن خودش مکانیسم طبیعی  مناسب را دارد.

من خودم بارداری پوچ داشتم بدون دارو اینا دوماه و نیم بود سقط شد...بارداری پوچ خودبخود سقط میشه چون فضای کافی برا رشد جنین نداره و سقط میشه

برای سلامتی همه بچه ها و باردارا صلوات😍😍
عزیزم تو رو خدا اینا رو گفتم برات فقط خواستم کمکت کنم کارت به کورتاژ نکشه،یه وقت بچت سالم نباشه عمدی ...

نه به خدا من از خدامه که بچه ام سالم باشه 😭😭 

ولی هیچ بچه ای نیست 

دیروز کلا کارم گریه بود 

دیشب تا صبح خواب می‌دیدم بارداریم سالمه و مشکلی نداره

چقدر خوشحال بودم تو خواب 

وقتی از خواب پریدم آنقدر گریه کردم