2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین سوال دارم

70 بازدید | 10 پست

همه میگن برای درمان وسواس باید بیخیال باشی و بهشون فکر نکنی ، منم میخوام همینکارو کنم اما مگه میشه به چیزی فکر نکرد اصلاوبی فکر بود؟اخه ادم همش درحال فکر کردن و تصمیم گرفتنه،و من میخوام مثلا حواسمو بدم به اطرافم تا از فکرا بیام بیرون تا دیگه به چیزی فکرنکنم ولی باز سوال میاد ب ذهنم انگار درست و غلطو گم کردم ، مثلا حواسمو پرت میکنم به صحبتهای طرف روبروم تا از فکرا فاصله بگیرم اما باز فکر میاد ب ذهنم در مورد همون صحبت کردن طرف و اگه به صحبتهای طرفم فکر نکنم پس فکرامو عوض نکردم و حواسمو پرت نکردم  نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه

،اصلا نمیتونم خودمو قانع کنم ک بیخیال بشم شما راهی دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟خوشبحالتون منم خیلی داروخوردم ولی اصلا خوب نشدم

من بدنم اصلا به دارو عادت نداره، شاید دو سه سالی یه قرص بخورم. یه هفته قرص هالو پریدول خوردم خوب شدم. فقط احساسات و فکرای مثبت میومد تو ذهنم

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
قسمت زیادیش به تلقین، اهنگ گوش بده فیلم ببین بخواب مدام سرگرم باش. انشاالله خوب میشی. میدونم چه حس ب ...

مشکل اینجاست نمیتونم یه لحظه از فکرا چشم بردارم و بیخیالشون بشم