2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من سامسونگ اس ۲۱ خرید خیلی خوشکله و خوبه راضیه . اس ۲۰ هم داشت اونم دوربینش هم چیزش عالی بود . کلا پولم داشته باشه آیفون نمیخره خوشش نمیاد . همین اس ۲۱ فکر کنم سی. چهل تومن خرید 

همسر من سامسونگ اس ۲۱ خرید خیلی خوشکله و خوبه راضیه . اس ۲۰ هم داشت اونم دوربینش هم چیزش عالی بود . ...

اها مبارکشون باشه من این دوتا گوشی ک گفتم حدودا رنج 18 و 19 هستن بیشتر نمیخوام هزینه کنم بازم مرسی از نظرت ❤️

اگه میتونی ایفون چون سامسونگ بعد یه مدت کیفیات کم میشه 

کی گفته شما سامسونگ مد روز بخر خیلی بهتر از آیفونه بردار شوهرم آیفون ۱۳ پرومکس خرید پارسال بعد همسرم نرفت بخره رفت سامسونگ خرید پولشم داشت ولی میگف فقط برای پز دادن خوبه 

کی گفته شما سامسونگ مد روز بخر خیلی بهتر از آیفونه بردار شوهرم آیفون ۱۳ پرومکس خرید پارسال بعد همسرم ...

بستگی به سلیقه و کاربرد طرف از گوشی داره دوتاشون مارکای خوبین 

کی گفته شما سامسونگ مد روز بخر خیلی بهتر از آیفونه بردار شوهرم آیفون ۱۳ پرومکس خرید پارسال بعد همسرم ...

گوشی های سامسونگ تا دو سال اول خوبن بلد یهو افت میکنه کیفیتشون من خودم ایفون ندارم ولی از اطرافیان کسایی که داشتن هر گوشی ایفون براشون ۷.۸ سال کار کرد 

شاید بعضی ها بخوان پز بدن ولی خب نمیشه بگیم هر کی ایفون داره میخواد پز بده

مرسی💗👌

من 6s داشتم خیلی قدیمیه ولی همین الانم پشیمونم فروختم شیایومی گرفتم.. سامسونگ و شیایومی و... بعد یه مدت به شدت افت کیفیت دوربین و.. دارن تازه اگه هنگ و داغ نکنن و مشکلات دیگه نداشته باشن..

واقعا کیفیتی که ایفون داره هیچ‌گوشی تو دنیا نداره ..

شیایومی الکی میزنه کیفیت دوربین ۱۰۸ درحالیکه عکسامو به حدی مصنوعی درمیاره که کلا دوس ندارم دست به دوربینش بزنم..

گوشی های سامسونگ تا دو سال اول خوبن بلد یهو افت میکنه کیفیتشون من خودم ایفون ندارم ولی از اطرافیان ک ...

نه عزیزم من چون خودم و همسرم هر دو رو استفاده کردیم و صبح تا شب سرمون تو گوشیه اگه شما ی برند خوب و مد روز سامسونگ بخری چند سال تمیز و عالی کار میکنه 

من 6s داشتم خیلی قدیمیه ولی همین الانم پشیمونم فروختم شیایومی گرفتم.. سامسونگ و شیایومی و... بعد یه ...

اها اره دقیقا همینجوریه ک میگی همشون به جز ایفون بعد از دو سه سال دوربینشون خیلی بد و بی کیفیت میشه اره دقیقا خیلی الکی و فضایی میزنن🤦‍♀️منم چون قیمتاش یکین نظرم رو آیفونه حالا برای یه سری کارای جزئی یه اندروید هم کنارش نگه میدارم ولی دوست دارم ایفونه رو بگیرم 😁بازم مرسی از کمکت عزیزم❤️

نه عزیزم من چون خودم و همسرم هر دو رو استفاده کردیم و صبح تا شب سرمون تو گوشیه اگه شما ی برند خوب و ...

نمیدونم شاید گوشی من  اخرین مدل  سامسونگ و اپل نیست ولی خب ۴۰ میلیون بهترین گوشی سامسونگ شاید بعضی پول دارن بدن ولی من گوشی خودم و ۱و نیم خریدم😬