2777
2789
عنوان

گوشی آیفون se2020 یا سامسونگ s20fe?

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست
نه عزیزم من چون خودم و همسرم هر دو رو استفاده کردیم و صبح تا شب سرمون تو گوشیه اگه شما ی برند خوب و ...

من خودم تو مقایسه گوشی های آیفون و سامسونگ ک دیدم اکثر متخصصا میگفتن که کلا دوربینای ایفون تو یه لیگ جدا هستن و خیلی بهتر از اندرویدی ها هستن البته من خودمم ایفون نداشتم و اطلاع زیادی ندارم فقط نظر اونا گفتم

اره با حرفت دقیقا موافقم 👌👌

بعد میری ۴۰ میلیون میدی  سامسونگ دو سال بعد نصف قیمت میشه ولی اگه یه نفر سال قبل پرومکس خریده بود ۴۰ میلیون الان شده ۱۰۰ میلیون بقروشه خیلی سود میکنه اگه سالم نگه داشته باشدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید گوشی من  اخرین مدل  سامسونگ و اپل نیست ولی خب ۴۰ میلیون بهترین گوشی سامسونگ ش ...

اره شوهرمن گوشی اس ۲۱ شو خرید ۴۰ یا سی و خورده ای . خیلی گوشی خوبیه ایشالا ی خوبشو میخری عزیزم

بعد میری ۴۰ میلیون میدی  سامسونگ دو سال بعد نصف قیمت میشه ولی اگه یه نفر سال قبل پرومکس خریده ب ...

اره دقیقا مردم معمولا سامسونگ دست دوم نمیخرن و خیلیم افت قیمت داره ولی برا اپل اینجور نیس

اها اره دقیقا همینجوریه ک میگی همشون به جز ایفون بعد از دو سه سال دوربینشون خیلی بد و بی کیفیت میشه ...

من ۷سال استفاده کردم هیچیش خراب نشده بود یکم داغ میکرد اونم چون خیلی ازش کار می کشیدن و هاتسپاتش همیشه روشن بود..کلا آیفون یه چیز دیگه س..خواهش می کنم عزیزم مبارکت باشه و خبرهای خوب باهاش بشنوی و بخونی..❤️

من ۷سال استفاده کردم هیچیش خراب نشده بود یکم داغ میکرد اونم چون خیلی ازش کار می کشیدن و هاتسپاتش همی ...

چه عالی😍👌قربونت برم مرسی امیدوارم توم به هرچیزی ک میخوای برسی و زندگیت همونجور ک میخوای پیش بره💕