نه عزیزم من چون خودم و همسرم هر دو رو استفاده کردیم و صبح تا شب سرمون تو گوشیه اگه شما ی برند خوب و ...
من خودم تو مقایسه گوشی های آیفون و سامسونگ ک دیدم اکثر متخصصا میگفتن که کلا دوربینای ایفون تو یه لیگ جدا هستن و خیلی بهتر از اندرویدی ها هستن البته من خودمم ایفون نداشتم و اطلاع زیادی ندارم فقط نظر اونا گفتم
بعد میری ۴۰ میلیون میدی سامسونگ دو سال بعد نصف قیمت میشه ولی اگه یه نفر سال قبل پرومکس خریده بود ۴۰ میلیون الان شده ۱۰۰ میلیون بقروشه خیلی سود میکنه اگه سالم نگه داشته باشدش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها اره دقیقا همینجوریه ک میگی همشون به جز ایفون بعد از دو سه سال دوربینشون خیلی بد و بی کیفیت میشه ...
من ۷سال استفاده کردم هیچیش خراب نشده بود یکم داغ میکرد اونم چون خیلی ازش کار می کشیدن و هاتسپاتش همیشه روشن بود..کلا آیفون یه چیز دیگه س..خواهش می کنم عزیزم مبارکت باشه و خبرهای خوب باهاش بشنوی و بخونی..❤️