2777
2789
عنوان

به نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 47 پست
بخدا دارن طلاق میگیرن  فعلا دختره به توافقی رًایت نداده ببین خوده من چادری نیستم مانتویی ام م ...

خوب دیگه نون تو تظاهر به دین داریه  برای مسئولینم هم که الان حجاب از فساد و رانت و دزدی  مهمتره 

لاک و ابنا چی یا آرایش و رنگ مو برای وضو میگم

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 

یعنی ی دوس داری با معلم ازدواج کنی تا منطقی باشه؟  توان اداره خانواده  فقط پول نیست. انتظار  منزل داشتن از خواستگار توی این شرایط  بد اقتصادی  باعث می شه خیلی از کیس ها را از دست بدی.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب دیگه نون تو تظاهر به دین داریه  برای مسئولینم هم که الان حجاب از فساد و رانت و دزدی  م ...

نه لاک نمیزنم فقط عروسی به عروسی و مهمونی های خیلی مهم

رنگ مو میذارم همیشه یعنی بعداز ازدواجم فقط دوران بارداریم رنگ‌نذاشتم

آرایشم نه دائم ولی میکنم اکثرا

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
نه لاک نمیزنم فقط عروسی به عروسی و مهمونی های خیلی مهم رنگ مو میذارم همیشه یعنی بعداز ازدواجم فقط د ...

من با اینا مورد دارم همیشه در حال سرچم تو گوگل

من با اینا مورد دارم همیشه در حال سرچم تو گوگل

چه موردی گلم؟ بگو شاید بتونم راهنماییت کنم چون بخشی از تحصیلاتمم درهمین زمینست خیلی هم خودم مثل شما اهل کنکاشم

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
چه موردی گلم؟ بگو شاید بتونم راهنماییت کنم چون بخشی از تحصیلاتمم درهمین زمینست خیلی هم خودم مثل شما ...

مثلا رنگ مو یا آرایش رابطه اش با وضو سایتا بیشار آدمو گیج میکنن

مثلا رنگ مو یا آرایش رابطه اش با وضو سایتا بیشار آدمو گیج میکنن

کامل متوجه نشدم! مثلا فکرمیکنی رنگ مو گناهه یا مامع رسیدن آب؟

یا راجع به آرایش فکرمیکنی آرایشِ بعداز وضو اشتباهه؟

یا چی اگر تمایل داشتی بیشتر و واضح تر توضیح بده🌹

کامل متوجه نشدم! مثلا فکرمیکنی رنگ مو گناهه یا مامع رسیدن آب؟ یا راجع به آرایش فکرمیکنی آرایشِ بعدا ...

مثلا شما صبح آرایش کردی بعد ظهر میخای وضو بگیری تا شبم بیرونی چیکار میکنی 

بخدا دارن طلاق میگیرن  فعلا دختره به توافقی رًایت نداده ببین خوده من چادری نیستم مانتویی ام م ...

سما که نمازت کامل برقراره چرا ظاهرت را هم برای خدا درست نمی کنی . حالا چَه چَه می زنی بزن. تظاهر به دینداری تا تظاهر به بی دینی خیلی فرق داره. خیلی. دختر خوب.

ا جدی میگی ؟ میدونی جالب شد برام آخه یه هم رشته های داشتیم دزفولی بود میگفت دزفولیا زیاد با بختیاریا ...

نه عزیزم من اصالتا اهوازی هستم شوهرمم لر خرم آباد نه مشکلی نیست جفتمون هم کرج زندگی میکردیم 

مثلا شما صبح آرایش کردی بعد ظهر میخای وضو بگیری تا شبم بیرونی چیکار میکنی 

اونجایی که میتونی وضو بگیری(مثلا وضوخانه)مسلما میتونی اگرعلاقه زیادبه داشتن آرایش داری مجدد آرایش کنی

ولی من خودم دروغ نگم بهت مثلا دوران دانشجوییم موقع آماده شدن وضو میگرفتم بعد یه ضدآفتاب یا ریملو رژ هم میزدم دیگه تا هرموقع بیرون میموندم وضولازم نمیشدم مگر دستشویی میخواستم برم که دیگه نمازِ وعده ی بعدی خونه بودم، اگربنابود خونه نباشم و برای نماز بعدی هم بیرون باشم حتما لوازم پاک کننده آرایشو خودِ لوازم آرایشو همراه خودم میبردم میگم که البته اگه خیلی دلم به آرایش بود

سما که نمازت کامل برقراره چرا ظاهرت را هم برای خدا درست نمی کنی . حالا چَه چَه می زنی بزن. تظاهر به ...

من تظاهربه بی دینی نمیکنم نمیدونم بردشات شما به چه نحوی هست ولی برای من خیلی بهترهم هست چون غریبه های زود قضاوت کننده مثل شما که بادیدن یکی مثل من خیلی زود ایمانتونو به من میدین،منم طالبِ جمع کردنِ حَسَنه ی اینو اون برای خودمم. یجوری جواب تکستِ بنده رو دادی انگار با یه دختر پلنگِ سرتا پا پروتزو ولنگ باز طرفی😐 که اگر هم طرف بودی حق قضاوتو اظهار نظر رو نداشتی

اونایی که منو میشناسن حتی واسه استخارو غیره هم‌پیش من میان چون دهنم به چرتو پرتو دروغ باز نمیشه

من توی یه تاپیک دیگه طرف خطابم اسن سمیراخانوم که اینجا صاحب تاپیکه بود  یهو وسط صحبتامون اونجا تعطیل شد گفتم مدیون نشم حرفم نصف کاره موند باهاش اومدم گردنم نمونه

به آخرین تاپیکش سرزدم اینجا جوابشو دادم

نمیدونستم هرکسی حق ظر رو جواب و ادامه حرف من داره وگرنه قططعا میرفتم خصوصیش

خوشبخت باشین    

استارتر جان اگه خواستی صحبت کنیم بیا پی وی درخواست دوستی

اصلا بعضیا عادت دارن با کلام زهرآلود گند بزنن به روح آدم