2777
2789
عنوان

به نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 47 پست
کاش میشد ویس داد اصلا حوصله تایپ کردن ندارم برنامه نویسی شغل آینده داریه اگه درست ازش استفاده کن ...

ممنون با این که حوصله نداشتی نوشتی   

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه باید ببینن تو چه خانواده یی جفتشون بزرگ شدن درکی از همدیگه دارن میتونن کنار هم مکمل همدیگه ...

به نظرت این که دو تا شهر مختلفن از لحاظ فرهنگی مسئله نمیشه؟

به نظرت چقدر زمان میبره دو نفر اخلاق هم دستشون بیاد 

۶ ماه حداقل بارفت وآمد چون تو این زمان دوطرف خودشون نشون میدن نمیتونند این همه فیلم بازی کنند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۶ ماه حداقل بارفت وآمد چون تو این زمان دوطرف خودشون نشون میدن نمیتونند این همه فیلم بازی کنند 

رفت و آمد منظورت خونوادگیه یا همین بیرون رفتن عادی؟

به نظرت این که دو تا شهر مختلفن از لحاظ فرهنگی مسئله نمیشه؟

نه اگه عقایدشون و افکارشون شبیه هم باشه مشکلی پیش نمیاد

من خودم  اصالتا جنوبی هستم همسرم اصالتا لُر ولی عقاید خانواده هامون مثل همه یعنی هم کُف هم هستیم

نه اگه عقایدشون و افکارشون شبیه هم باشه مشکلی پیش نمیاد من خودم  اصالتا جنوبی هستم همسرم اصالت ...

ا جدی میگی ؟ میدونی جالب شد برام آخه یه هم رشته های داشتیم دزفولی بود میگفت دزفولیا زیاد با بختیاریا میونه خوبی ندارن؟! شما مال کجایین؟ شوهر شما لر کجان؟ ببخشیدا فضولی میکنم  مخالفتی جلوتون نداشتین؟

اسی تاپیک دوستمون بست نشد جوابتو بدم

تهش این شد که دخورخانوم مثل تَدَیُنِ دروغیش خیبی دروغلی دیگه به پسره گفت و پسره دیگه تاب نیاورد گفت دارم خفه میشم  الان درحال جدایی هستن تودوران عقد.

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
اسی تاپیک دوستمون بست نشد جوابتو بدم تهش این شد که دخورخانوم مثل تَدَیُنِ دروغیش خیبی دروغلی دیگه ب ...

ای وای جدی؟ خیلی آدم دورو توی این به ظاهر متدینا هست

ای وای جدی؟ خیلی آدم دورو توی این به ظاهر متدینا هست

بخدا دارن طلاق میگیرن 

فعلا دختره به توافقی رًایت نداده

ببین خوده من چادری نیستم مانتویی ام موهامم کامل تو نمیدم از جلو یه ۸سانت تا ۱۰سانت بیرونه همیشه ولی نمازام سرجاشه روزه هام سرجاش تا نماز قفیله و نافله هارو هم هرروز میخونم  دراین حد...بیکاری هام با قرآن پرمیشه ولی هرکی ببینه اصلا ازتیپم متوجه نمیشه مگر کسی که آشنا باشه

صدای خوبی ام دارم همیشه درحال چه چه زدنم درنالیکه دین میگه گناهه😂ولی بیزارم از تظاهر به دینو دین داری

هرکی ام اینجوریه و متظاهر به دین، دیدم که چوبشو خورده

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍