2777
2789
عنوان

عینک افتابی برای بینی قوز دار

521 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من میخوام عمل لیزیک کنم البته بخاطر قوز بینیم مطمعن نیستم هنوز .چن نمیدونم بدون عینک بهتر میشم یا بدتر . اما بعد عمل باید عینک افتابی زد . قبلا یبار رفتم برا خرید عینک اما بخاطر بینیم انگار به صورتم نمیومد .سوالم اینه ایا شما خودتون یا کسی از خانومارو اطرافتون میشناسین  که بینیش قوز داشته باشه و عینک افنابی بزنه و بهش بیاد ؟ چن تو سرم این رفته ک کلن بینی قوزدار با صورت لاغر و کشیده نمبتونه عینک افتابی بزنه چن بهش نمیاد . ویا کسی رو میشناسین که با برداشتن عینک طبی باوجود قوز چهرش بهتر شده باشه ؟

چن حس میکنم عینک طبی یجورایی قوز رو میپوشونه . ممنون میشم راهنماییم کنید . تونت هم هرچی سرچ زدم عینک افتابی برا بینی قوز دار چیزی نیورد بالا .مرسی ازتون 💚 عمل بینی هم شرایطشو ندارم که بخام فعلن انجام بدم .مرسی پیشاپیش 🌸🌸

نه بابا عمل کن عینک آفتابی بزرگ ‌بخری بینیت کمتر به چشم‌میاد منم لیزیک کردم بینیم درشت بود عینک بز ...

مرسی از جوابتون 🌸شمام بینیتون استخونی و قوز داره  مث من ؟ یا گوشتی ؟ چن ب گوشتیا میاد درکل عینک افتابی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از جوابتون 🌸شمام بینیتون استخونی و قوز داره  مث من ؟ یا گوشتی ؟ چن ب گوشتیا میاد در ...

۶ سال پیش عمل کردم اون موقع دماغم درشت و گوشتی بود

امسالم تابسون بینیمو عمل کردم

خیلی یخت نگیر 

عینکت شیشه اش درشت باشه بینی کمتر به چشم میاد گوشتی و استخوانی نداره

نه بابا عمل کن عینک آفتابی بزرگ ‌بخری بینیت کمتر به چشم‌میاد منم لیزیک کردم بینیم درشت بود عینک بز ...

راستش صورتم خیلی لاغر و کشیده ودرکل ظریفه البته جز قوز بینیم واسه همین نمیدونم ایا عینک بزرگ بش بیاد یانه

سلام  من بینیم استخونی بود و قوز داشت عمل کردم بینیمو  ولی حقیقتش قبل عمل عینک اصن بهم ن ...

سلام مرسی از تبادل نظرتون ، اره منم همین حسو دارم که عینک افتابی بهم نمیاد اصلا