2777
2789
بعد ۶ ماه قهر مادرشوهرم اینا عید پارسال با اصرار دعوت کردن مارو ناهار رفتیم غذا رو آوردن من بکشم مال ...

آی بدم میاد از مهمونیا خانواده شوهر 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بزارید اینو بگم ما از رفیق شانس نیاوردیم🤣🤣🤣

این یکی دیگه از دوستایه همسرمه

اون موقع که ازدواح نکرده بودیم نمیدونید جقدر پز همین دوستاشو به من میداد🤣🤣یکی یکی تو زرد از آب در اومدن

یکی از دوستایه همسرم مجرد بود بقیه همه متاهل بودن منم تازه پسرم ۷ماهش بود که به عروسی یکی از دوستاش دعوت شدیم این مجرده تازه اون موقع رو کرد که دوست دختر فابریک داره و میخواد عروسی بیارتش

بعدم چون فمر میکرد همون روز دختره احساس غریبی میکنه،از یکی از دوستاشو خانومش خواهش کرد دو شب جلوتر دوره هم جمع بشیم البته طفلک موضوع رو ۱۰روز حلوتر مطرح کرد

دختره هم اصرار اصرار مه حتما شام بیاین

واای من یه بار تازه ازدواج کرده بودم مادرشوهرم منو همه جا با خودش میبرد

یه بار عروسی پسر دختر عموی مادرشوهرم دعوت کرده بودن اخر هفته تو شهرستان

مادرشوهرم اول هفته میخواست بره چون خونه دادش و مامانش و ایل و تبارش اونجا بود

منو هم برداشت اول هفته برد اونجا اونم تنها بدون شوهرم تااخرهفته موندیم خونه دایی شوهرم اونم خاک توسرم نمیدونم چرا رفتم تا آخر هفته موذب بودم 

تازه دختر خاله شوهرم اخر هفته که اومدن عروسی وقتی فهمید من از اول هفته اونجام با اون یکی دختر خاله اش یه جوری همو نگاه کردن 

خاک بر سرم یعنی خاکااا دیگه بعد اون باج به مادرشوهرم ندادم و جایی به زور باهاش نرفتم

ما هروقت بریم خونه مادرشوهرم

خواهرشوهرم میگه من امروز و تعطیل بودم میخواستم با مامان برم خونه فلانی

هربار بریم همچین چیزی میگه

حالا ما دوماه یکبار میریم

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

من هروقت میریم خونه مادرشوهرم اینا درصورای شام یا ناهار درست میکنه ک دختر ودومادش باشن...

نوبت ما ک میشه مثلا ۲هفته ی بار یه  تخم مرغ درست میکنه میگه بخورید.

چرا اینکار میکنه چون ندارن ولی اونا اگه بیان ناهار جدا شامم جدا 

ما هم رفتیم

سرم نریزید من اصلا کاری به غذاش ندارم کلا من چون عشق غذام سنگم میخورم

ولی غذایی اون روز حلومون گذاشت که من عمرا نخورده بودم خیارشور نگینی با برنج و یکم مرغ ریش ریشی بعدم سره شام کفت تا شما باشین منو یهو تو منگنه نزارین

من خونه برادر شوهرم دعوت بودیم مادرشوهرمم بود اینا هرچی میاوردن مادرشوهرم میگفت چ خبرنه نمیخوریم چقد بخورن وفلان .غذارو ازجلو ما برنیدلشت به خود میزبان تعارف میکرد ‌. فقطردوست داشتم زود تموم بشه برگردم خونه .ازراون موقع فهمیدم یه لقمه نون خشک خونه خودت ارزش داره به غذاهای لاکچری مهمونیا ترجیح میدم خونه هر کسی نرم شام یا نهار