2777
2789
😁😁😁 خوشبحالتون آنقدر پرو تشریف دارین  انداختتون بیرون بازم نرفتین نشستین خوردین بعد رفتی ...

ادبیاتت صحیح نیست ولی فکر نکن ما مثلا نخورده بودیم چون همسرم و‌شوهرش خیلی خیلی صمیمی بودن هی میگفتن اشکال نداره ببخشید و اینا پسره خانواده با شخصیتی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادم میاد میگم چرا انقدر خنگ بودم اخه بخدا روم نمیشه یه سری چیزارو بگم وگرنه منو از پشت گوشی تیکه ...

همون عمق واجعرو بگو لطفا🤭

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
منم بزرور خر کش کردن اولای نامزدی بردن خونه جاری جاریهم کلا رفت تو فاز قهر و بس محلی آخرش صد تومن کر ...

بخدا آدم تو اون لحظه شکه میشه مخصوصا اگه چنین رفتاری رو تجربه نکرده باشه درکت میکنم

اسی خیلی باحالی😊😊😊😂😂😂 باز بگو

یادم بیاد حتما میگم

حقیقتش یکم طول کشید تا بفهمم تو زندگی الویت و آرامش فقط خودمو‌ خانوادم هستیم و نباید واسه دلخوشی کسی از آرامش روح و روانم بزنم بعد به دنیا اومدن پسرم منو همسرم خیلی محتاط تر با اطرافیانی که رفت و امد میکنیم انتخاب کردیم