سلام ارغوان خانم خیلی خیلی ببخشید ک غیر مرتبط پست میزارم ولی فکر کردم شاید درخواست دوستیمو قبول نکنید
کامنتاتونو توی تاپیک دیده بودم راهنمایی میکردین یکی از کاربرارو میخواستم چند تا سوال بپرسم
من نزدیک سه ساله ک کل بدنم خارش داره دقیقا تماام بدنم دکترم زیاد رفتم تهش با ی قرص هیدروکسی زین برگشتم خونه دکتر پوسم بهم گفت خشکی پوست داری بخاطر اونه(این درست چون مرطوب کننده استفاده میکنم یکم بهتر میشه اما قطع نمیشه)واقعا بعضی شبا از شدت خارش پا میشم گریه میکنم و دکتری نیست ک نرفته باشم پارسال ازمایش خون دادم گفتن نرماله فقط یکم ایمنیت پایینه و قرص ویتامین دادن
اها حدود دوسال پیشم زیر بقلم و پهلوم ب ششدددددت خیلی بیشتر میخارید بعد شبیه ی زخم شد زخم قهوه ای (ن ک خراشیده باش خود ب خود به وجود اومد)الانم خوب شده خارشش اما شبیه ی نشونه جاش مونده
کل بدنمم مخصوصا دستام حالت دون دون شده و بیشتر وقتایی ک استرس میگیرم هم خارشش شدید تر میشه هم قرمزیشون بیشتر
سرفه هم چند سالی هست ک دارم اما کم و پراکنده
کمبود وزن اما من همیشه لاغر بودم بنابراین نمیتونم نظری بدم
و الان برای بار دوم توی این یکی دو سال گوشم عفونت کرده(نمیدونم عفونته یا نه دکتر نرفتم اما گوش چپم و گلو و زبانم ب حدی ورم کرده و افت زده ک درست نمیتونم حرف بزنم)
به نظر شما پیش چه دکتری برم؟چ ازمایشی بدم؟اخه همش میگن خوبی و چیزیت نیست همین چند روز پیش ازمایش خون عادی دادم بازم گفتن نرماله و مشکلی نداره
ببخشید وقتتونم میگیرم