2777
2789
عنوان

واقعا ایراد از من بوده؟؟

187 بازدید | 9 پست

یه دوست صمیمی دارم 

هر کاری همیشه از دستم براومده براش کردم 

خودم دو تا بچه دارم با شوهری که خودش گیر و دارهای مختلف خودش رو داره، کمکی هم ندارم 

اونم مهربون و قدرشناس هست 

ولی گاهی توقع هاش زیاده، چون خودش یه بچه داره، از شوهرش هم جدا شده خیلی از مشکلات منو نداره 

گاهی خستم می‌کنه از توقع هاش 

بعد کلا مدل زندگیش از لحاظ های مختلف با من فرق داره، هر چقدر هم توضیح میدم گاهی درک می‌کنه گاهی باز متوقع هست 

نمی‌دونم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ارغوان خانم خیلی خیلی ببخشید ک غیر مرتبط پست میزارم ولی فکر کردم شاید درخواست دوستیمو قبول نکنید 

کامنتاتونو توی تاپیک دیده بودم راهنمایی میکردین یکی از کاربرارو میخواستم چند تا سوال بپرسم 

من نزدیک سه ساله ک کل بدنم خارش داره دقیقا تماام بدنم دکترم زیاد رفتم تهش با ی قرص هیدروکسی زین برگشتم خونه دکتر پوسم بهم گفت خشکی پوست داری بخاطر اونه(این درست چون مرطوب کننده استفاده میکنم یکم بهتر میشه اما قطع نمیشه)واقعا بعضی شبا از شدت خارش پا میشم گریه میکنم و دکتری نیست ک نرفته باشم پارسال ازمایش خون دادم گفتن نرماله فقط یکم ایمنیت پایینه و قرص ویتامین دادن

اها حدود دوسال پیشم زیر بقلم و پهلوم ب ششدددددت خیلی بیشتر میخارید بعد شبیه ی زخم شد زخم قهوه ای (ن ک خراشیده باش خود ب خود به وجود اومد)الانم خوب شده خارشش اما شبیه ی نشونه جاش مونده 

کل بدنمم مخصوصا دستام حالت دون دون شده و بیشتر وقتایی ک استرس میگیرم هم خارشش شدید تر میشه هم قرمزیشون بیشتر

سرفه هم چند سالی هست ک دارم اما کم و پراکنده

کمبود وزن اما من همیشه لاغر بودم بنابراین نمیتونم نظری بدم

و الان برای بار دوم توی این یکی دو سال گوشم عفونت کرده(نمیدونم عفونته یا نه دکتر نرفتم اما گوش چپم و گلو و زبانم ب حدی ورم کرده و افت زده ک درست نمیتونم حرف بزنم)

به نظر شما پیش چه دکتری برم؟چ ازمایشی بدم؟اخه همش میگن خوبی و چیزیت نیست همین چند روز پیش ازمایش خون عادی دادم بازم گفتن نرماله و مشکلی نداره 

ببخشید وقتتونم میگیرم

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو
سلام ارغوان خانم خیلی خیلی ببخشید ک غیر مرتبط پست میزارم ولی فکر کردم شاید درخواست دوستیمو قبول نکنی ...

عزیزم سلام

اینکه میگید نزدیک به ۳ سال هست که این مشکل رو دارید خیلی بعید می‌دونم که مشکل بدخیمی باشه، چون سرطان ها خیلی زودتر با پیشرفت علایم، خودشون رو نشون میدن 

من فکر میکنم شما مشکل سیستم ایمنی بدن دارید یا منشأ روانی داره، و البته چون میگید افت زدید به احتمال زیاد مشکل همون ایمنی هست، متخصص غدد یا متخصص داخلی برید